Last news in Fakti

25 Юли, 2018 22:01 3 269 4

Подсъдим за убийство изпадна в истерия, отложиха делото

  • подсъдим-
  • убийство-
  • истерия-
  • ангел нунев

Подсъдим за убийство изпадна в истерия днес по време на делото му в Окръжния съд на Смолян. Преди обед трябваше да се проведе разпоредително заседание по обвинение на Окръжната прокуратура срещу Ангел Нунев. 56-годишният мъж от Ракитово е обвинен в умишлено убийство, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

Инцидентът е станал миналата година в началото на август месец на връх Свобода (или „Енихан баба“) край село Давидково, община Баните. Ангел се върнал от Ракитово след 4-дневна сватба на свой близък.

Отивайки на обекта, където добивали дърва, установил, че конят и резачката му липсват. А неговият колега Атанас Наков спи пиян. Нунев започнал да го рита и да го бие с дърво. Скоро след това Наско се почувствал зле.

Със „Спешна помощ“ бил закаран в Баните, но там не казал за побоя. След няколко часа престой го пуснали да си ходи. По време на път му прилошало, поискал вода и починал. От тогава до сега Ангел е с мярка „задържане под стража“.

В съдебната зала мъжът бе докаран с охрана, окован с белезници. „Всички участници в съдебния процес искаха да се даде ход на делото. Но Ангел, противно на мнението на двамата му адвокати, крещеше, че не иска делото да тръгва“, разказаха присъстващи на съдебния процес.

„Тука става нещо лошо с мен!“, започнал да крещи подсъдимият. „Братя, защо мълчите, не виждате ли? Помогнете ми, моля ви се!“, викал разплакан той и удрял главата си в банката.

Макар неколкократно да се е виждал с адвокатите, твърдял, че те не знаят нищо, че никога не са ходили да го видят в ареста. Когато мъжът започнал да буйства и да плаче, делото било прекратено и отложено.

„Назначена му бе съдебно-психиатрична експертиза, която да даде становище дали той може да участва в съдебния процес занапред. Докато го извеждаха по коридорите на съдебната палата се носеха виковете и плачът му“, разказаха присъствали на делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    12 0 Отговор
    АЙ СЯ ,МИНАЛАТА ГОД УБИЛ,СЕГА ЩЕ ЧАКАМЕ ДА МУ МИНЕ ИСТЕРИЯТА ,ПОСЛЕ ,ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ Е ПС БОЛЕН , А БЕ СЪДИИ КВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ХОРА С БОЛНИ МОЗЪЦИ ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА
  • 2 НАБЛЮДАТЕЛ

    3 0 Отговор
    ТОЯ НЕЗНАМ ДА ЛИ Е ИЗПАДНАЛ В ИСТЕРИЯ ,АМА ЗА СЪДИИТЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ СА ХВАНАЛИ ДИМЕНЦИЯ И СА ЗАБРАВИЛИ ЗА КАКВО СА ОТИШЛИ В СЪДА, УЖ СА МНОГО ЗАТРУПАНИ ОТ ДЕЛА ,А ИМАТ ВРЕМЕ ДА ОТЛАГАТ ДЕЛОТО ,ЛЕКАР НЯМА ЛИ ,БИЙТЕ МУ ИНЖЕКЦИЯТА И ТОЛКОЗ
  • 3 Бакша

    2 0 Отговор
    Сигурно има мозък на 2-годишен най-вероятно и заради това и не осъзнава какво прави изобщо изреди това е вино и на това дередже и заради това Еми такива битовизми
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 0 Отговор
    На гилотината