Last news in Fakti

2 Август, 2018 22:29 5 095 10

Запалиха втори джип на ДПС-лидер

  • палеж-
  • джип-
  • депутат-
  • борислав банчев

Тази нощ са запалили втори джип на областния лидер на ДПС за Врачанско и общински съветник от „Либерален алианс“ Борислав Банчев – Борко Сержанта, съобщи BulNews.bg.

Огненият ад се разиграл около полунощ.

Возилото „Ленд Роувър“ било паркирано пред жилищна кооперация на улица „Искър“ във Враца, на около 50 метра от площад „Христо Ботев“.

Неизвестен залял предната част на джипа със запалителна течност и драснал клечката. Преди обаче колата да се разгори, служителят на „Паркинги на гаражи“ от близката будка забелязал пламъците и незабавно подал сигнал на телефон 112.

Колата е собственост на Банчев, но се ползва от неговата секретарка Марина Мишева. Това е втора наказателна акция срещу политика само за няколко дни. В нощта срещу неделя беше запален и лъскавият му джип „БМВ Х5“.

И този път, по вече отработената схема, Борко Сержанта веднага организирал как да покрие станалото. Почти едновременно с пожарната пристигнал и екип на пътна помощ, който да вдигне обгорялото возило и така успял да го скрие от журналистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво Андонов

    34 0 Отговор
    Е, ми, дано има повече джипове човека!
  • 2 ПОХВАЛНО

    38 2 Отговор
    АЙДЕ И НА ДРУГИТЕ дпс "ЛИДЕРИ" ДА СА НЕ СЪРДЯТ !
  • 3 Антисоциалист

    6 1 Отговор
    Господа, забележете особеното в текста. Областния лидер на ДПС за Врачанско и общински съветник от „Либерален алианс“ Борислав Банчев има прякор "Сержанта". "Колата е собственост на Банчев, но се ползва от неговата секретарка Марина Мишева."... " по вече отработената схема, Борко Сержанта веднага организирал как да покрие станалото."
    Палят му колата, а той покрива станалото и от кого покрива това? От застрахователите? От пожарната? От полицията? Не, разбира се, а "...от журналистите". Защо ли?!
    Познайте защо журналистите крият от нас очевидните за тях, за нас и за г-н Банчев изводи - "броя до едно". Така едно време казваше командирът ми. Бе по-прав отколкото изгеждаше. Времето е едно. Същото е. Няма две, три и повече времена. Едно е. Все едно и тогава и сега. Питайте, що е туй -"време" и бройте до едно социдиотизмите. Все са социдиотизъм - и различни да изглеждат - един и същ са. Както казват в математиката "И други такива няма". Амин!

    Коментиран от #5

  • 4 Мehmedcho

    16 0 Отговор
    Тези тарикати си ги палят самички!!Така печелят двойно...Купуват си нови джипове с парите от застрахователя и печелят политически дивиденти!!Никой не може да ги пипне след това и си разиграват коня на свобода без забележки...
  • 5 Bahti

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Антисоциалист":

    Абе Трол, по елегантно бре джанъм!
  • 6 Няма леви няма десни

    9 2 Отговор
    ДПС във власта........?????? ЗНАЧИ КОМУНИЗМА НЕ СИ Е ОТИШЪЛ...ФАКТ!
  • 7 добрите новини

    9 5 Отговор
    ДПС е руска партия!
    Иначе новината е много хубава, да му запалят и къщата, явно си е го е заслужил човека.
    ДПС е бандитска "партия".
  • 8 гост

    11 1 Отговор
    Никой нормален политик няма прякор. Как някакъв си сержант, който се занимава с политика, вади джип след джип? Вероятно са му дарени от благодарни хора, че им е решил проблемите. На хонорари от 400лв месечно как си позволява такива луксове, липсва икономическа полиция.
  • 9 The TRAPPER

    3 0 Отговор
    Абе тоя пич колко джипа има ? Аз не мога да събера 500лв за да си боядисам колата...
  • 10 Лимонад

    1 3 Отговор
    Абе щом ти е 500 лв боята за колата. Тя и колата не става.... напръскай там със спрейове за 20-30 лв и това е.