Last news in Fakti

2 Август, 2018 12:37 2 938 5

Камера запечата нагла кражба във Варна

  • кражба-
  • колело-
  • варна

Камера е заснела как нагъл тип отмъква колело, паркирано пред магазин на бул. "Владислав" във Варна, съобщи Varna24.bg. За кражбата сигнализира в социалната мрежа работещите в търговския обект.

"Нагла кражба пред магазин ВЕЛОЗОНА - ВАРНА!!! Възмутени сме! Целият екип! Моля, ако някой разпознае крадеца да ни пише или да се обади в полицията. Велосипедът е чисто нов, на наш клиент - Kross Hexagon 7.0 - модел 2018г."

На видеото се вижда как млад висок мъж, облечен в бяло, първо минава край паркираните велосипеди по булеварда, оглежда ги внимателно и отминава. След малко мъжът се връща и най-невъзмутимо реже кабела, с който е вързан един от велосипедите, докато край него преминават много хора. След това се качва на колелото и отпрашва.

Видеото може да видите тук!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наглец крадец

    13 2 Отговор
    Моето го крадат пред --МВР на ул 6 септември в гр София на най многото и добри видеокамери и познайте ! ! ! 1 година вече и никой не издирва крадеца което е безумие ! ! !
  • 2 Монго монго рос

    9 1 Отговор
    А този не е българин , марсианец е.
  • 3 Чанков

    3 16 Отговор
    Да ви крадат колелата, евала, само пречите. Това колоездач като видиш, на втора да го газиш. Карам си по Сливница и само ми се бутат, ужас. Трябва колелетата в БГ да се забранят и да ги дават за депониране.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.