Last news in Fakti

18 Септември, 2018 13:06 2 774 1

Откриха мъртво 10-годишно дете в асансьор в Кюстендил

  • дете-
  • асансьор-
  • кюстендил-
  • момче

Засега причината за смъртта е мистерия

Тялото на 10-годишно дете е открито в асансьор на жилищна сграда в Кюстендил.

Момчето е било в асансьор в блок 3А на квартал "Запад" в града. Лекарският екип, пристигнал на място, е установил смъртта на детето. Въпреки това, момчето е било транспортирано в болницата, където повече от час лекари са го интубирали, в опит да го върнат към живот, но без резултат, уточнява телевизия „Канал 3“.

Причините и обстоятелствата за смъртта на детето не са известни, но след първоначалния оглед няма данни за насилствена смърт. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да установи причината за смъртта.

Според информация от полицията детето не е живеело във въпросния блок. То е намерено в асансьор с велосипед. Жена, живееща в блока, е свидетелствала, че е чула викове, след което асансьорът е тръгнал. Именно тя е подала сигнала в Спешна помощ.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист1

    2 3 Отговор
    Тия лекари какви ги вършат. Констатирали на място смъртта на детето, но въпреки това го транспортирали до спешния център и го интубирали. Там да не е най-големия им магьосник? Ще го върне от оня свят ли?