Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 13:53 3 687 2

Полицията залови апашите от Плевен

  • крадци-
  • апаши-
  • плевен-
  • кражба

Трима души са задържани по подадени сигнали за кражби на тютюневи изделия от магазини

Полицията залови апашите от Плевен - 1

След проведени продължителни оперативни действия по подадени сигнали за извършени кражби на тютюневи изделия от магазини, тази сутрин е осъществена специализирана полицейска операция. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода ѝ са извършени претърсвания на два адреса в селата Пелишат и Опанец. В къща, обитавана от 38-годишен мъж и 18-годишния му син, униформените намерили и иззели голямо количество цигари от различни марки, всичките обозначени с бандерол. В ниша в кухненски шкаф те открили и преправен газов пистолет с боен патрон в цевта, както и патрон, поставен в пълнителя. При извършените процесуално-следствени действия на адреса в с. Опанец, обитаван от 21-годишен местен жител, полицаите намерили 70 г амфетамин и 100 г марихуана.

Тримата мъже са задържани с полицейска мярка до 24 часа.

Очаква се Районна прокуратура - Плевен да им повдигане обвинения и да удължи мярката им за задържане до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булшитс

    2 0 Отговор
    О чудо!
  • 2 плевендъге

    2 0 Отговор
    и двете посочени села са тъпкани с най-зловредните цигани.всички знаят,че те не работят,само с престъпления се занимават и масово са"болни" от астма и епилепсия с големи телкове.