Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 09:53 10 169 16

Мъж опита на два пъти да изнасили учителка, не му се получи

  • изнасилване-
  • учителка-
  • монтана

Нападението над Г.Ц.  станало около 5.30 часа

Сериен изнасилвач, нападнал жена от Монтана, бе осъден на близо 8 години затвор, съобщи BulNews.

Бруталното зверско нападение е станало на 6 юни 2016 година, но престъпникът бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Монтана едва преди дни.

От документите по делото става ясно, че това не е първото нападение и опит за изнасилване на беззащитна жена от Д.И., който многократно е осъждан за различни престъпления и в момента излежава друга присъда за друг опит за съвкупление в затвора във Враца.

Мъжът е родом от Видин и според разследващите е сериен изнасилвач, който сменя местожителството си, за да прикрива следи и намира нови жертви. Към момента не е ясно колко точно са жертвите на Д.И.

Нападението над Г.Ц. станало около 5.30 часа на 06.06.2016г., докато жената отивала към гимназията, в която работела. Когато почти била стигнала сградата на училището, на тротоара до оградата изненадващо някой я хванал, опрял нож до шията ѝ и казал „Събувай гащите, че ще ти прережа гърлото”.

Тя изобщо не видяла кой и откъде се е появил, защото била с голям чадър заради проливния дъжд, който валял. Жената много се изплашила и му предложила чантата си, тъй като си помислила, че я е нападал заради пари.

Рецидивистът обаче отказал и отново поискал да си събуе гащите и да се наведе. Изплашена и ужасена, че може да я заколи, жената си свалила панталоните и бельото, усещайки студения нож, опрян в гърлото ѝ.

Докато рецидивистът се опитвал да я изнасили близо до тях спряла една кола и жената успяла да се отскубне и побягнала към входа на гимназията. В двора на училището нападателят отново настигнал и пак опрял нож в гърлото ѝ и отново ѝ казал да си свали бельото. Докато пак се опитвал да я изнасили от гимназията излязъл охранителя и жената започнала да крещи, а изнасилвачът избягал.

За нападението веднага била уведомена полицията в Монтана, като при разследването станало ясно, че няколко месеца преди това имало подобен случай на крепостта на града, а извършител бил именно Д.И.

След като бил заловен от полицаите нападателят направил самопризнания и за опитите за изнасилване, като описал всичко с детайли.

За действията си престъпникът ще търка наровете във врачанския затвор 7 години и 11 месеца при първоначален строг режим. Присъдата може да се обжалва или протестира пред окръжния съд в Монтана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    26 56 Отговор
    Къде са рокерите патриоти ?аре хванете го де...срещу невинни жени и деца от циганите сие големи мъжаги

    Коментиран от #8

  • 2 ШОП

    78 0 Отговор
    Разстрел на место!
  • 3 Питане

    80 0 Отговор
    Защо имената на престъпника не са написани изцяло?

    Коментиран от #4

  • 4 Преброяване на бесните язовци

    95 3 Отговор

    До коментар #3 от "Питане":

    Защото е от етноса на Хасан (Асен). А тях, както знаем, не дават и косъм да падне от главите им.
  • 5 Гост

    77 0 Отговор
    и защо 7 години на топло?
    хайде 7 години павета, тухли, канали. да работи!
    труда краси човека, ще излезе хубав.
  • 6 ТАРИКАТА

    46 2 Отговор
    АМА ТОЯ Е ЦИГАНИН НАЛИ
  • 7 Арап

    29 0 Отговор
    Него да изнасилят със метла .За това заслужава!✂️
  • 8 Генчо Гунчев

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане, Хасане, акъл няма да ти дойде!
  • 9 Хасан

    19 4 Отговор
    Според вас аз шизoфpeник ли съм или oлиroфрен

    Коментиран от #16

  • 10 Добре но

    9 7 Отговор
    така написаната "статия" не ми вдъхва доверие, по скоро е като поредната скалъпена история за насилие. Какво, няма повече реални случки на насили, документирани в съда?
  • 11 Гост

    14 0 Отговор
    Ще насилва беззащитни жени той! Долна утрепка! Сега в затвора ще го съвукупляват колкото иска, или по-скоро колкото не му се иска!!!
  • 12 ...

    10 7 Отговор
    Цитат от статията:"Нападението над Г.Ц. станало около 5.30 часа на 06.06.2016г., докато жената отивала към гимназията, в която работела.". В ПЕТ И ПОЛОВИНА С У Т Р И Н Т А отивала на работа в УЧИЛИЩЕ?!?!? Все пак жертвата учителката ли е била, или първата чистачка, дето сутрин отключва школото???
  • 13 Vwntura

    6 4 Отговор
    Ха сега, жените да докажат" изнасилване"!
    На движеща се игла можеш ли да и вденеш конец?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кемал

    7 4 Отговор
    Пак циганите са виновни.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.