22 Март, 2019 22:29 1 663 6

Арестуваха дядо, изпепелил 15 декара гора

  • пожар-
  • гора-
  • дядо-
  • струмешница

Стихията погълна горите в Огражден планина

Полицията в Петрич разкри палеж, при който изгоряха 15 декара гора над село Струмешница. В ареста е 74-годишният Симеон Станоев от селото, който запалил пожара, вдигнал на крак екипи на полицията и огнеборци.

Стихията погълна горите в Огражден планина, пожарът бе страшен и се разпалваше допълнително от вятъра високо в планината. Само адекватната реакция на пожарникарите спря разпространението на огъня, въпреки, че щетите са големи. След бърза оперативна работа полицаите от петричкото управление на МВР разкриха подпалвача, който запалил сухи треви и храсти, от където е тръгнал огънят.

Предстои разпит на Симеон пред съдия. Похвална е работата на петричката полиция по случая, тъй като палежите са едни от най-тежките за разкриване престъпления, поради липсата на следи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Факти бг

    5 9 Отговор
    Моля , намерете снимка на тоя дядка , да можем поне да го заплюем!!! Дано съдът да бъде достатъчно строг , явно дъртакът си е напълно здрав да лежи в затвора , щом се занимава с опасни действия!!!
  • 2 Антигербераст

    18 6 Отговор
    А боко тиквата и цецо простака изпепелиха цяла държава , тях кога ?

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Евала

    1 3 Отговор
    полиция по случая, тъй като палежите са едни от най-тежките за разкриване престъпления, поради липсата на следи.евялаа а тези с поръчковите убийства където си оставят днк то и гилзите ! Ама са правителствени хора и! А ограбването на държавата и демонстрацията на охолен живот от откраднатото не е ли доказателство !!! Или само за дядото е проблема
  • 4 Velichka

    1 0 Отговор
    Kakvi sa tiq komentari bokluci takiva teq koito prodavat deca sa na svoboda a dqdovcite trqbva li da sa v zatvora
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 56789

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Антигербераст":

    Кретен!