Last news in Fakti

26 Март, 2019 09:56 3 031 12

Тъст закла зет си с нож при домашна свада

  • заклан-
  • нож-
  • разлог

Тъстът се е обадил сам в полицията и се е предал пред органите на реда

41-годишен мъж беше заклан снощи в град Белица край Разлог, убиецът е задържан.

Снощи към 20:30 ч. е възникнал скандал между Михаил И., съпругата му и тъщата му. Той започнал да ги тормози и да им налита на бой, тогава тъстът му взел нож и му нанесъл прободни рани в областта на шията и слабините. Вследствие на кръвозагуба 41-годишния мъж е починал.

Тъстът се е обадил сам в полицията и се е предал пред органите на реда. Трупът на убития в 6:00 ч. бе транспортиран за аутопсия в МБАЛ Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    27 6 Отговор
    Браво на тъста!Защитил е жените!

    Коментиран от #4, #6

  • 2 ами сега

    26 10 Отговор
    Тва да се разправяш едновременно с тъщата и с жена си, която подкрепя майка си не е работа........по-добре бягай надалече! Ся тъпите маймуни ще си стоят сами и виновни за тва че ще останат без мъже(които са съответно бащи и дядовци)единият заклан, а другия в затвора, и то заради малоумните патки(щото бъдете сигурни че вината за скандала е на 90% тяхна)
  • 3 mini

    19 5 Отговор
    Не е защитил жените Ами е защитил семейството си и това е правилна постъпка, жертвал се е дано поне щерка му се сеща за него от време на време и го посещава
  • 4 Гост

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Мими":

    Я моля, моля с това "защитил е жените". Какво значи защитил? Ония Разложки зеленчук е убил човек. А "беззащитните жени" и "самотните майки" са едни добре експлоатирани етикети. Няма малко остана - скоро ще започнат да идват и отговорностите. Стига вече сте лежели на плещите на съпрузите си и като не ви изнася започвате да ги тормозите бавно, но достатъчно ерозивно.

    Коментиран от #7

  • 5 Шоп

    7 5 Отговор
    Аз на моя зет сьм му казал още в началото-а посегна на дьщеря ми-а сьм ти отпилил кратунделата и внуците ще ги отгледа бабати и щерката.Да си знае.Никога няма да допусна насилие над моите деца и внуци. Може да е пьрвично и жестоко-но пьк вьрши работа-засега всичко е мирно и тихо.
  • 6 Мими ти си

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мими":

    Гадна. Жените да бяха извикали полицията на време. Гадни. По добре да бъркам по кофите като истински mgtow.
  • 7 Трифонов

    18 5 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Мъжете и жените НЕ трябва да живеят заедно! Абсолютно са несъвместими. Ако един мъж иска деца - да действа. Но ролята му се изчерпва с издръжката на майката и детето. Плащаш солидна издръжка, поддържаш си контактите с детето и толкоз! През останалото време си е**ш на воля и си гледаш бизнеса и професията. А не да се превърнеш в работно муле, което е длъжно да прави секс само с една магарица. Всяко негово желание да се пренебрегва. Всяко негово хоби да се етикетира като инфантилно. На желанието му да си купи хубава кола, да се отвръща с яростна съпротива от цялото семейство на патката. И на 40 години нещастникът да изглежда, като на 60, но с успокоението, че "се е посветил на семейството". Все едно е повод за гордост една такава тъпотия. На 30г. доброволно да си приключиш сексуалния и... всякакъв живот. Айде нема нужда! Децата няма да оценят и грам от тази саможертва. Ако им кажеш след години: "Не бях щастлив, но останах с майка ви заради вас", няма да получиш и грам съчувствие или признателност. Напротив. Истината е, че им е през оная работа дали майка им и баща им живеят заедно или не. Важното е да има нормални отношения. А те в 80 % от случаите са възможни само ако родителите НЕ живеят заедно. Затова... колеги... живейте си живота! Ако искате деца - правете, но ги и издържайте. Ако не искате - не правете. Но... бъдете мъже - свободни, независими и полигамни.

    Коментиран от #12

  • 8 Мангал

    2 0 Отговор
    Пък добра новина, минус интеграциони.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 бай х

    1 1 Отговор
    а за сигани ли говорим та да знаем дали те или ние намаляхме с 1 брой
  • 12 село

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Трифонов":

    Надявам се , написаното от теб да са само заучени пози. Ако си искрен...тогава живееш празен и нещастен.