9 Май, 2019 12:00 6 012 4

Шофьор блъсна девойка и избяга, хванаха го

  • хасково-
  • подкрепа

След сблъсъка водачът не уведомил органите на МВР и напуснал местопроизшествието

Шофьор блъсна девойка и избяга, хванаха го - 1
Снимката е илюстративна

Полицията издири шофьор, избягал от местопроизшествие, след като блъснал пешеходка. Инцидентът станал във вторник на бул. "Васил Левски" в Хасково. 34-годишният шофьор от с. Подкрепа карал Фолксваген-а си с несъобразена скорост. Не успял да спре навреме и ударил пресичащата 15-годишна девойка от село Караманци, пише "Монитор".

След сблъсъка водачът не уведомил органите на МВР и напуснал местопроизшествието. Пострадалото момиче е прегледано в болницата, където е установено, че е с хематоми в краката. Животът на ранената не е в опасност. Виновният водач е издирен от полицията и му е съставен акт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А какво стана

    12 2 Отговор
    В кв. Надежда беше прегазва жена на Ломско шосе от кола спряла неправилно и жената се готвела да пресече, но спрялата кола-БМВ е дала на зад без да се огледа шофьорката и прегазила жената.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ghost

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "А какво стана":

    Честно казано едвам успявам да ти разбера мисълта. Но ,ти все пак продължавай да се оплакваш....
  • 4 Къде бяга

    15 0 Отговор
    Къде бягаш бе боклук, спри, станало, помогни на детето. Всяка минута е от значение. МНОГО прости хора живеят по тези географски ширини.