Last news in Fakti

26 Май, 2019 21:36 4 009 15

Осмокласник се нахвърли на 7-годишна, опита да я изнасили

  • блудство-
  • търничане

Близките на момичето искат да го линчуват

Осмокласник се нахвърли на 7-годишна, опита да я изнасили - 1
Снимка: shutterstock

15 – годишен жител на павелбанското село Търничане е задържан след сигнал за посегателство с цел блудство над 7-годишно момиченце от същото село.

Задържаният е бил окован в белезници към 21, 00 часа на 25 май, полицаите едва успели да го овардят от публичния линч, който му готвели близките на жертвата. Часове по-късно с камъни са изпотрошени прозорците на жилището, където се скрили братята, сестрите и бременната майка на изверга, разказа кметът на селото Ахмед Ходжа, пред "Монитор".

Момчето, което е осмокласник в Павел баня изненадало момиченцето докато бере череши и след като я повалил на тревата набързо разкъсал дрешките ѝ в желание да задоволи животинската си страст. Цялото изподрано и изкаляно детето успяло да се отскубне и да изтича до центъра на Търничане, където в този момент бил татко му Янко Станев и дядото Юлиян.

Жертвата е била откарана за преглед в спешния кабинет в Казанлък, нападателят е задържан по закона за МВР за 24 часа, образувано е досъдебно производство за блудство спрямо малолетна, лаконично уточних от старозагорската окръжна прокуратура.

Напрежението е ескалирало и в неделя, когато близки на момиченцето отново са направили опит да разрушат дома на Рифат, наложило се по спешност да да отидат два патрулни автомобила от участъка в Павел баня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Patriot

    72 1 Отговор
    Кастрация му е майката!
  • 2 Боклук

    23 5 Отговор
    Любов и страсти в търничене 336 епизод
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bonder

    59 1 Отговор
    Това маймуните не са като хората. Само публични екзекуции ще оправят нещата.
  • 5 Хасан

    8 30 Отговор
    На синът ми му се е приискало, какво толкова.

    Коментиран от #8, #15

  • 6 Деса непоетеса

    2 19 Отговор
    Детска радост, бенгалски огън и двамата са девствени, да готвят сватбата и готово... влюбване ще е ....Виж ако разликата беше друга, да го привлекат под отговорност. Това си е типично за прабългарите, да се харесват от деца, открай време...
  • 7 Предателка

    11 12 Отговор

    До коментар #3 от "БЮЛЕТИНА НОМЕР 18":

    Корнела, написа ли си оставката ? Подавай я на секундата ! Не ходихте на работа в Народното събрание половин година а предпочетохте да правите ,,кандърма". Народа не иска празни обещания, а дела.Оплескахте нещата с вашите фалшиви партенки-Елена Йончева обеща от утре: ,,да промените България и вие да вдигнете доходите на хората." И хората ви написаха 2-ка !!!! Хайде сега : ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА !!!
  • 8 Има Пандел за под 18 години

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Сега до 18г. да палежи в затвор а като излезе може и каст.. ция.
  • 9 Sky-blue

    37 2 Отговор
    Ами то мангала си е мангал господи пази българите
  • 10 хан Кубрат

    32 0 Отговор
    Трябва да се задоволи желанието му, като се вкара в затвора от него ще стане добра булка, и да не пропуснем химическа кастрация.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    22 1 Отговор
    Значи аз като звънях на МВР, че имам нужда да ме опазят от циганите те не идват, но когато трябва да пазят цигани изпращат два патрула. Аз оказвах помощ на пияни цигани докато другите ми скочиха на бой, обадих се в полицията понеже ми нанесоха втора степен телесна повреда, чети със счупвания, а от полицията не дойдоха, след това отидох сам до участъка и подадох жалба, след два месеца ме викнаха да ме информират, че поради липса на доказателства прекратяват следствието, а имаше 20 човека свидетели. Аз от друга страна още си нося последствията макар че минах медицинските интервенции. Или излиза, че полицията пази циганите и работи за тях, друго обяснение за това покровителство нямам.

    Коментиран от #14

  • 13 гост

    9 2 Отговор
    Тоя баща как не го е убил веднага , незнам?!
  • 14 абе госта

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Кой ти каза да им помагаш бе? Не се научихте, че като видите междуобщостна разпра трябва да ги оставите да си разчистят сами отношенията.
  • 15 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    ем то и на хора им се е приискало, но полиция го пази да не му порнат мангалските кални дупе и устенца, но тя няма да е вечно в селото и ще падне секс