20 Юни, 2019 17:04 2 487 13

40-годишен педофил влиза в затвора

  • педофил-
  • блудство

Блудствените действия представял като игра на "Чичо Доктор"

40-годишен педофил влиза в затвора - 1

40-годишен мъж получи 3 години и 4 месеца затвор за блудство с три деца. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. Д. Д. е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени действия с три деца.

Той бе осъден днес на 3 години и 4 месеца лишаване от свобода при общ режим. Присъдата на Търговищкия окръжен съд бе постановена при условията на съкратено съдебно следствие, поискано от подсъдимия с цел получаване на наказание, намалено с една трета.

Мъжът, който според експертизата страдал от разстройство на сексуалното влечение – педофилия, извършил блудствените действия по време на лятната ваканция през миналата година. Жертви на престъпните му действия станали момчета на 6 и 8 години и 9-годишно момиченце, които живеели в една къща с насилника и в отсъствието на родителите им.

Разкриването на 40-годишния педофил станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Д. подкупвал децата с лакомства, разрешавал им да пушат и да пият кафе. Спечелил доверието им, като им пускал детски филми, а впоследствие започнал да им показва клипове с порнографско съдържание. Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на "Чичо Доктор", а блудствените действия представял като масажи.

Присъдата на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100 % е

    8 15 Отговор
    бесепераст

    Коментиран от #2

  • 2 МРАЗЯ ГЕЙБАРАСТИ

    23 4 Отговор

    До коментар #1 от "100 % е":

    Като излезе ще е ГЕЙБАРАСТ!!!
  • 3 Сталин е бил прав

    18 4 Отговор
    Разстрел....
  • 4 Bubbles

    15 0 Отговор
    Защо педерастията не се води разстройство на сексуалното влечение, а на тия им се дават права дори да гледат деца?
  • 5 БЕН ГЪЗАРА

    17 0 Отговор
    ТОЯ ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР В КАФЕЗА ЩЕ КЪПЕ БЕБЕТО
  • 6 Загрижен

    7 1 Отговор
    А даскалът от гр.Бяла,Русенско,който работи в известното училище наречено КЕМБРИЧА,той докога ще бъде покриван,кога ще го затворят,КОГА?
  • 7 Пешо

    10 0 Отговор
    Още един от Прайда в затвора.
  • 8 месара

    11 0 Отговор
    сега в затвора ше е леля доктор!
  • 9 Amix

    11 0 Отговор
    Ще му свири отзад гайдата 😁😁😁
  • 10 1488

    3 0 Отговор
    Ако изобщо издържи и месец в затвора ще е голямо чудо. Със сигурност ще направи опит за самоубийство още първата седмица. Такива не оцеляват дълго. На втората седмица почват да с**** прави. Един такъв го бяхме заловили преди години в поделението още в ареста му продухаха отверстието, а от там в гарнизонния и в затвора след това незнам какво е станало.
  • 11 Анонимен

    5 0 Отговор
    Те в затвора са защитен вид на медиите,които ги защитават. Не знам само ако на тяхните деца им се случи това как ще го приемат, сигурно ще се молят тогава на другите момчета да ги насилват. Ей това , ще докарат със тази стратегия. Педерастия и педофилия ще има. Никакво съжаление за тези. Дано си намерят майстора. Изверг да си слага въжето този бацил. На сорос, извратеняци те. Ами те кралици те и кралете са били такива, женени са се помежду си и сега тия илюминати искат да вкарат законите си и на нас. Филма,,,, кръв и пясък,,,,е доказателство.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 злобар

    0 0 Отговор
    Сега ще опорочи и затворниците и надзирателите.