Last news in Fakti

7 Юли, 2019 08:12 22 231 51

Бой и палеж в Катуница

  • катуница-
  • палеж

Двама са се сбили в заведение

Бой и палеж в Катуница - 1

Двама души са пострадали след конфликт, възникнал в заведение в село Катуница, последвал е и палеж. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР- Пловдив. Районно полицейско управление- Асеновград е реагирало на три последователни сигнала.

Първият сигнал е бил в 01.00 часа през нощта, в който се съобщава за двама мъже, които са се скарали и сбили в заведение. Те са били употребили алкохол преди възникналия скандал. Единият от участниците в саморазправата си тръгва с приятелката си, но малко по-късно другият го последва, заедно с няколко други човека. Те са влезли в двора му, вследствие на което собственикът произвежда няколко изстрела във въздуха със законно притежавана ловна пушка.

Сигналът за това деяние е получен в 01.30 часа в Районното управление. Започнала е проверка, за да се изяснят обстоятелствата, снети са обяснения от всички участници. Мъжът, който е произвел изстрел е задържан за 24 часа. Срещу него има образувано бързо производство, за това, че неправилно е съхранявал оръжието си. Малко по-късно в 03.45 часа е получен трети сигнал за пожар в ракиджийница, която е собственост на втория участник в конфликта.

По случая е образувано досъдебно производство. Няма сериозно пострадали хора. Собствениците на ракиджийницата са с телесни повреди, но все още предстои да бъде изяснена тяхната степен. Работата по случая продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Асеновград.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като чета статията

    104 5 Отговор
    Имам чувството че е писано за Анадола! То кръв то пушки, то отмъщения! Дали не са замесени ултравиолетови, или си е чисто наша работа!

    Коментиран от #15

  • 2 Boxer

    119 2 Отговор
    Социални помощи само срещу докторско свидетелство за поставена спирала!

    Коментиран от #4, #32

  • 3 onq s konq

    26 13 Отговор
    То у моито село си е ежедневие та сме свикнале

    Коментиран от #36

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Boxer

    87 3 Отговор

    До коментар #4 от "Доктор":

    Е, то и трудовите лагери, са още по-добро решение, ама говорим за нещо реално приложимо. Казваш нямам пари, социално слаб съм - ОК , доказваш че не можеш да цвъкаш деца и си получаваш помощите. Сега е : нямам пари, ама правя деца , не мога и да ги гледам, обаче получавам пари - това е престъпление !
  • 6 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    9 65 Отговор
    РУСНАЦИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА С ОРЪЖИЯ А НЕ ЧРЕЗ ЛЮБОВ И ВЯРА В БУДИЗМА.НИЕ СМЕ МИЛИОНИ БУДИСТИ И СМЕ СВЕТЛИНАТА НА СВЕТА КОЙТО Е ПОТЪНАЛ В МРАК И РУСОФРЕНИЯ.БУДИЗМА Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ И НИЕ СМЕ РОДА С ТЮРКМЕНИТЕ,ОГУЗИТЕ,ДРАВИДИ,РОМИ,СИАНХУК,БЪЛГАРИ,КАМБОДЖАНЦИ ВСИЧКИТЕ СМЕ ОТ ЕДНА И СЪЩТА ЕТНОГРУПА

    Коментиран от #38, #39, #44

  • 7 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    6 48 Отговор
    НИЕ БУДИСТИТЕ СМЕ НАЙ НАПРЕДНИЧАВИТЕ НА НАС ОРЪЖИЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ,НИЕ СИ ИМАМЕ МОЩИ ПСИ ЕНЕРГИЧНИ ОРЪЖИЯ НАСОЧВАНИ С УМА МОЖЕМ ДА РАЗМАЖЕМ СЕКАКВА АРМИЯ И ЗАТОВА КАМПУЧИЯ Е МОЩТНА ДЪРЖАВА И ТУК ВСИЧКИ СМЕ БУДИСТИ ДО ЕДИН

    Коментиран от #9

  • 8 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    7 39 Отговор
    НИЕ СМЕ ТООООЛКОВА НАПРЕД В ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ БАЙ ГАНЯ НЯМА ДА ГО ПРОУМЕЕ 1000 ГОДИНИ ВЕ!
    ВИЖ В БЛОГА МИ КАКВИ ИСТИНИ СЪМ НАПИСАЛ И ЩЕ ТИ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ! http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/
  • 9 Горд Българин

    65 3 Отговор

    До коментар #7 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    Пий си хаповете, че рано те е напекло слънцето не си добре ромлянино. Ние българите нямаме нищо общо с тези, които си изброил.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    5 29 Отговор
    ПЛЮС ТОВА БУДИСТИТЕ РЯДКО НАПУСКАМЕ БУДИСТКИТЕ СИ СТРАНИ ЗА ДА ХОДИМ ДРУГАДЕ!!!! НИЕ СМЕ ГОРДИ С НАШАТА КУЛТУРА И СЕ СТРЕМИМ ДА СИ Я ЗАПАЗИМ!!!!! РАЗБИРАСЕ ТИ ЯВНО СИ ДОСТА ДАЛЕЧЕ ОТ БУДИЗМА КАТО ЦЯЛО И НЕ СА ТИ ЯСНО ДОСТА НЕЩА
  • 13 Томас

    25 1 Отговор
    Имам чувството, че материала се скапва. От лош става на калпав, което е много лошо, защото от калпав материал нищо не става, докато от лош може да се очаква след обработка нещо положително.
  • 14 Българските неволи

    18 1 Отговор
    Край нямат.
  • 15 На виолетовите

    20 7 Отговор

    До коментар #1 от "Като чета статията":

    Не им дават законни пушки нито имат ракиджийници. А и те налитат веднага с колове и брадви. Тука с тези пушки и последващи палежи си мирише точно на ганьовизъм

    Коментиран от #47

  • 16 Антисоциалист

    26 1 Отговор
    Господа, няма в текста същностно важни данни: - каква е народността на участниците в сблъсъците; - към кои "икономически" групировкки, т.е "общества" или пряко казано "мафии" принадлежат; засегнатите посред нощ в ракиджийницата какви са - работници на нощна смяна, охранители или някакви други - примерно усърдни в семеен бизнес; - позволено ли е селска кръчма да работи посред нощ и ако е така защо е - не е ли редно да има специализиран забранителен, т.е. позволителен режим според вида заведение и специална регистрация... Предполагам, че въпросите ми изглеждат диктаторски за някои от Вас, но нали сблъсъкът е временно потушен от силова държавна служба, т.е с напълно законно и полезно за народа и за държавата ни насилие! И един много неприятен за списувателите въпрос. с очевиден отговор. Спусувателят на този текст е могъл да се информира за всичко това и сигурно са го информирали, но той не информира нас . Защо? - Очевидно, не сме му потребни. Потребен ли ни е? Очевидно - НЕ! А сега, пишете ми минуси!
  • 17 Мигел

    16 5 Отговор
    До това води ЗЛОУПОТРЕБАТА с алкохол!А в България вместо да се борят с употрбата му напротив ,я насърчават!Безакцизното производсво на алкохол например!Варенето на ракия било традиция-Пълни глупости,преди да се режат ръце за кражба е било традиция ,щом това е прекратено и традициите с алкохола също трябва да приключат!За една цигара марихуана дават затвор,а да сте чели ,че някой е препушил и се е сбили,запалил нещо или убил някого?Защото всеки ден четем за ЗВЕРСКИ престъпления след употреба на алкохол!Време е с това да се спре и вдигането на акциза с 200% например е много добра мярка,хем ще намалеят фаталните катастрофи,хем ще намалеят и приходите на алкохолните олигарси!ТРЕЗВА БЪЛГАРИЯ ОЗНАЧАВА ЗДРАВА БЪЛГАРИЯ!
  • 18 дявола

    22 2 Отговор
    Циганията пак почна да си показва рогата
  • 19 Мигел

    25 3 Отговор

    До коментар #10 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    Ей дупедавец-имитатор може да си вземеш будизма и да си го навреш там където ти е мозъка-от зад!В България живеят Христяни,не ни интересуват хорат с психични отклонения в кои секти членуват!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 гн Брутализъм

    18 2 Отговор

    До коментар #23 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    На голям бабаит се правиш, ама от опит знам, че такива клавиатурни ляляуници като тебе са най големите щубета и комплексари с малки чурки, но пък за това злобни като пинчери. Не че ще ти помогне това де най много да си изпросиш нещо.
  • 25 Катунчанлия

    22 3 Отговор
    Пострадалите,както и другите участвали в боя са Българи!
    Колегата Антисоциалист по-горе го описа много правилно.Проблема на Катуница е местната власт,по точно нейното отсъствие.Кмета на селото г-н Юруков,бивш катаджия хващан с покупи и отстраняван от длъжност,но наш човек от бсп,подобаващо след пенсиониране стана кмет на селото.Общинският кмет ,г-н Здравков и той от Катуница и той наш човек от бсп.Г-жо журналист Ингилизова защо не се поинтересувате на колко жалби има отговор в общината срешу кмета Юруков.Проверете средствата отпуснати за селото къде отиват.Докато има такива кадри на ръководни органи в селото и общината няма да има оправия .
  • 26 Kfafi

    15 0 Отговор
    Че във Ваше село не ли е кмета ракиджията казанджия. То щото масово кметовете по селата са или това което описвате или собственика на казана . Защо ли ? Ми знаете ли колко хора пият тъпата ракия , събират плод и не им стига накрая да си платят сменяемите цени за казаните. Така висват имената им в едни тефтери ,дето нямат нищо общо с данъчните и като наближат избори се вадят и напомня колко им се опрощава ,ако стане казанджията кмет . Ако не ,то се търси платен начин да се съберат версиите обикновенно силово или с психически тормоз като ,че и новия кмет ще е от Наще и ще останете без работа или помощи. Даже и във временната заетост няма да си вписан. Феодализмът и крепостното стопанство си е в пълна сила и няма никаква разлика 21 Век и описаното в края на Турското робство. Никой не пита тези дерибеи от къде натрупаха за децата си имоти и скъпи коли в градовете и на село само за има-няма два мандата усилена кметска работа и стартираха при Герб с 500 лв заплата , а сега 1300 на село не ги харесват. С какво се увеличи работата им като никакви ги няма и една приближена роднина или млада секретарка върти всичко + квото трябва на кмета. Знаете ли къде работи половината записани във времената заетост ? Не се чудете ,в кметския двор ,казан ,магазин ,кръчма за цигански сватби , кооперацията на арендатора където пак той намесен и откровенно на частните ниви със 100 декара незнайно как придобити и вече заградени . А останалите що се изнервяли и що се трепели ?

    Коментиран от #42

  • 27 😂😂👍🏽

    11 1 Отговор
    Сиганска работа

    Коментиран от #46

  • 28 Ветеринарчето

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Доктор":

    Кастрацията не е сигурна. Най добре евтаназийка и изгаряне на личните документи на зелените
  • 29 Хубава работа ама....

    10 6 Отговор
    Ганчовска, скарали се в кръчмата кой по голям патриот и единият нападнал другия, а той от своя страна му подпалил имота....а тука кибиците се опитват да внушават
    някакви цигански участия....жалкаа картинка.
  • 30 валери

    13 1 Отговор
    ЧАКАМЕ ТРЕТИ СИГНАЛ ЛИ? кАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА БЪДЕ ПРЕДОТВРАТЕНО ДЕЯНИЕТО?
  • 31 От многознаещ

    6 1 Отговор
    Нали знаете, че жените ви правят интриги за да се избиете 😉
  • 32 Хайл

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Boxer":

    + химическа кастрация на всички роднини и познати
  • 33 XXL

    4 0 Отговор
    НА ТОЯ НЕМА ЛИ КОЙ ДА МУ СЛОЖИ НАМОРНИК
  • 34 Нин

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    Будиста, прибери си хилядите наследници на будистите в България, защото се плодят като тези в родината на тази религия.
  • 35 Бай Уй

    1 2 Отговор
    ... А в Дагестан правеха свадба😁
  • 36 XxxL

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    У твоиту Сиела може да сте свикнали, ама у градове не е тъй
  • 37 ПЕНКО

    20 2 Отговор
    НАПАДНАТ В ДОМА СИ СТРЕЛЯ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНО СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ И НАШАТА П О Л Ю Ц И Я ГО ЗАДЪРЖА ЗА "НЕПРАВИЛНО СЪХРАНЕНИЕ" !!! ТАКА ДЕЙСТВАТ И БГ- СЪДЛЯРИТЕ -ПРИ САМОЗАЩИТА ОТ ГЛУТНИЦА КУЧЕТА !!! АМИ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ С ПОЛЮЦИИТЕ И ДА ПОИЗТРЕПЕМ СЪДЛЯРИТЕ И ЩЕ ДОЙДЕ -ПЕЛИЦЕЙСКАТА И СЪДЕБНА СИСТЕМА НА САЩ !!!
  • 38 Ей, слънчасалият,

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    скрий се вече на сянка. Шъ умреш ве, цървул нещавен!!!!!!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Тъп та вдлъбнат си

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Kfafi":

    !!!;

    Коментиран от #43

  • 43 Пешо

    13 1 Отговор

    До коментар #42 от "Тъп та вдлъбнат си":

    Задържани не са били нахлулите в чуждия имот, а човека, който се е защитавал. Ужас. До тук ни докараха либерастията и соросоидите.
  • 44 IDIL

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    Какви руснаци ти са влезнали в тъпата малоумна тиква,май гнездото на злото ФАЩ са тръгнали с оръжия по цял свят С.Корея им разказа играта сега се захванаха с Иран ама не им държи сами искат цялата терористична организация НАТО да им помага тогава са много силни като циганите...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Лален

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "На виолетовите":

    Не се изказваи неподготвен бе, ако на теб ти влезне тумба от цигани с ножове у дома друга песен ще запееш. Мълчи си по- добре ако не можеш ела да те водя до махалата и ще ти намеря приятел ще те опъва по няколко пъти.
  • 48 Лален

    4 0 Отговор
    Да ви серъ на демокрацията. Буклуциииии НС ли, те са просто крадци и разбоиници. Да смакаме демократичните им ценности. Американците вън от България никои не ви е канил, вие се самопоканихте и ще плачите.
  • 49 vania

    0 0 Отговор
    edna verna dyna niama v zialata statia
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 свидетел

    0 0 Отговор
    Нещата не са такива каквито ги описва полицията.Единия си тръгва а другия отива да го бие.Бития е отишъл да разбере от бащата на побойника защо синът му е постъпил така.Крачка няма да е влязъл в имота му.От там излиза побойника и стреля срещу хората.Късмет е,че няма жертви.Само колата е надупчена.Полицията е на страна на побойника защото бащата си плаща.Затова дава такава информация за да може да настроят хората против казанджията.Също искам да отбележа,че при опит за убийство трябваше да бъде задържан.А полицията го остави и през това време се подпали казана.Ако полицията се върши задълженията съвестно.Казана нямаше да гори.Те го прибраха на другия ден.