Last news in Fakti

7 Юли, 2019 12:22 29 727 32

Дрогиран с бус премаза жена в София

  • хиподрума-
  • бус-
  • дрогиран

Младият мъж е управлявал бус, с който е зареждал магазини с безалкохолни напитки

Дрогиран с бус премаза жена в София - 1
Снимката е илюстративна

Убийство на жена е станало в четвъртък в столичния квартал "Хиподрума", съобщи БЛИЦ.

26-годишен мъж е премазал с бус пешеходка, която е минавала близо до блок 141 в жилищния комплекс. По-късно при проверката на водача се е оказало, че в кръвта е открита дрога.

Младият мъж е управлявал бус, с който е зареждал магазини с безалкохолни напитки. Вероятно под въздействието на наркотиците той е станал неадекватен и не е видял жената, която е пресичала уличното платно на зебра.

Дори криминалисти с богат опит са били ужасени от кървавата гледка. Водачът е задържан първоначално за 72 часа, но предстои прокуратурата да поиска удължаване на престоя му в ареста.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфуций

    180 12 Отговор
    Сега ще го изкарат невинен понеже заради наркотиците не е имал адекватна представа и ще го пуснат. За съжаление още един погубен живот от поредния изрод

    Коментиран от #15, #27

  • 2 Ето ви работна ръка

    146 1 Отговор
    Като взимат на работа всеки появил се така става.В момента на пазара на труда съвестните хора се броят на пръсти,така че уважаеми работодатели или развържете кесиите или такива сега този шофьор ще движат бизнеса ви.
  • 3 Циганин

    63 23 Отговор
    Българин ли е "шофьора"?

    Коментиран от #12

  • 4 дявола

    92 7 Отговор
    А бе няма ли институция да накара шофьорите да не карат пияни и дрогирани? Докога ще продължава тази немърливост ,ако има Държава нека се замисли по-сериозно по въпроса или ще се избиваме и мачкаме докато станем застрашен вид(не че вече не сме )

    Коментиран от #7, #11, #18

  • 5 Може да не я е видял

    26 53 Отговор
    Не вярвам да е пушил сутринта..най рано снощи..и каква е тая трева дето държи 16часа?
    А дрегерите показват 15 дни назад..

    Коментиран от #26

  • 6 Дидо

    9 18 Отговор
    Програмистчето - имам VPN и пак го разчитате като AdBlock.Тия неща се учат във II к. в НБУ.
  • 7 Голям Слон

    128 9 Отговор

    До коментар #4 от "дявола":

    Хващат те пиян. На момента ти се отнема книжка и МПС. Взимат ти личната карта, паспорт и ти забраняват напускане на страната. Съдят се по бързата процедура. Първа глоба - 10.000 лева, месец в панделата и 6 месеца обществено полезен труд. Караш опреснителни курсове, посещаваш минимум два дена лекции за безопасно движение по пътищата. Глоба втора - 30.000 лева, година в панделата и година обществено полезен труд. Това, ако няма жертва след твоята безотговорност.. Ако има жертва - 20 години в Пазарджик или Пловдив. И никакви съкръщаванията на наказанието, само защото си признал очевидното. Ох, размечтах се. Това на тия 111.000 кв.км НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.

    Коментиран от #17

  • 8 Шошо

    65 4 Отговор
    Изпод.Ако го оправдаят да се търси мъст от съдията който го е оправдал

    Коментиран от #23

  • 9 Гочу

    71 1 Отговор
    ПРАВИЛНО.Занапред трябва да търсихме реванш от съдиите които оправдават такива изроди
  • 10 Evtim73

    42 2 Отговор
    Само гилотината може да спре това!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Докога?

    44 4 Отговор
    Да се приеме най-после закон за много строги и бързи наказания при дрогирани и пияни шофьори с произшествия. Само страхът от дългогодишен затвор ще помогне! Загиналата млада жена ли е по-ценна или този индивид?
  • 15 Orthodox

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Конфуций":

    Моля?! И по каква логика фактът, че е бил надрусан, ще се приеме като облекчаващо, а не утежняващо вината обстоятелство?

    Коментиран от #29

  • 16 Ненадминати

    12 0 Отговор
    Сте в избора на снимки. Чудя се от къде ги взимате. Някои нямат нищо общо със статията или са супер неуместни.
  • 17 Пацо

    20 2 Отговор

    До коментар #7 от "Голям Слон":

    При тия мерки дето си начертал просто ще се повиши корупцията. Вместо 500 лв пияните ще цакат по 1000-2000 лв. на полицията и ще се разделят по живо, по здраво. Законите в момента не са лоши, но никой не ги ПРИЛАГА!
  • 18 Пич

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "дявола":

    Това ще продължава докато ние не направим нещо. Ако чакаме правителствата и държавата и институциите да направят нещо. Време е народа да действа. Утре сте мъртви вие ако не действате. Няма гаранция и няма застраховани. Имате мисия всеки един от нас хората на тази планета. Мисията вие е да действате и майната на системата. Разбира се ще се бием с тези които защитават тази лоша проклета система която ни кара да страдаме.
  • 19 Ацо

    33 0 Отговор
    90% от шофьорите на куриерски ,снабдителни и д-р. подобни фирми качени на бусове и баничарки са идиоти и потенциални убийци! Всеки един от нас се е сблъсквал с тях! Публична тайна е че откакто ползват и евтина синтетика положението е отчайващо!
  • 20 БНСРП

    12 3 Отговор
    При положение,че заплащането е ниско кой идиот ще иде да работи такава работа в големите градове освен наркоман и студент други няма.Повечето фирми за бързооборотни стоки си имат собствен дрегер и не се качваш без да си духал.Но такива които зареждат магазини които сменят персонала всяка седмица как искате да има контрол.Има един вариант но е неприемлив за повечето от нас освен за пришълците в големите градове и идиотите.Има го в КТ тоест да те задължат да работиш на едно място до 3 години,и ако напуснеш по рано плащаш неустойка по договора.
  • 21 Не разбирам:

    19 1 Отговор
    Защо закона не наказва престъпниците, че бил дрогиран. Това си е престъпление, взел си от материала, изсмъркал си го. Значи доживотен затвор. А не затвор за човек, който е убил пияница. За боклуците няма закон, за добрите хора окови???
  • 22 ПЕРО

    8 3 Отговор
    Ченгета и катаджии също се "зобят" гарван-гарвану око не вади ....!!!!!
  • 23 Милен Илиев Минков

    1 10 Отговор

    До коментар #8 от "Шошо":

    Касова- бележка,...
    Клюка,...
    Тенекия,...


    - Всйчко, е- възможно,....


    Защо- сй- мислите,...


    За, невинна- жена ,....


    Султана, е- спохождал,...

    И, чрез- хрйстова- вяра,....

    Разни- еврей,...

    И, мафия ........
  • 24 0000

    7 0 Отговор
    Време е за трудови колонии
  • 25 111

    2 9 Отговор
    Legaliziraite trevata
  • 26 Ванката

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Може да не я е видял":

    Абе бастун,къде прочете за ТРЕВА!!!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост

    20 0 Отговор
    Мой приятел се хвана като дистрибутор, колите които ползват нямат добри спирачки и за месец три пъти му се случват рискови ситуации с коли и хора, които го стресират. Плащат му 800лв и искат от него да работи 12ч. Кой ще се хване на тази работа? Достачикът на спедитора например има да направи днес 120 доставки до адрес или по 5мин на доставка, знаете ли колко трябва да бърза, за да го изпълни това? Просто се вкарват работниците в стрес, а после се чудиш защо става така. Жалко е, че е на пешеходна, защото жената е спазила изискването и въпреки това са я убили, или у нас става все по-видно, че закона не защитава тези, които го спазват.
  • 29 pun4o

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Orthodox":

    Логиката - финикииците са я измислили.
  • 30 Бай

    3 0 Отговор
    Ако не е пил или е пушил трева дали ще ви е по леко ако е пак убиец ???Онзи кмет където уби момчето с мотора не е пил и 24 часа и го пускат така по леко ли ви е ???Че на трезва празна тиква прави обратен завой на двойна Непресечна ????
  • 31 Спас

    4 0 Отговор
    Защо не се пише истината,
    Съболезнования за жената.
    Но случая не е на пешеходна пътека,
    А до блок към който под блока са гаражи,
    И местото е и паркинг за външно паркиране
    На превозни средства.
    Младежа след зареждането на обекта
    Е карал на заден ход, който му е предстояло да измине доста дължина.
    Какви са точно подробностите се изясняват.
    ОТ линейката която е дошла му е била диазепан да се успокои.
    Никой не се качва на кола за да згази някой,
    Още повече когато си изкарваш хляба,
    Никой не се жени за да се разведе.
    Моля на информаторите за по обективна
    Информация.
    А не за спестена.
  • 32 Потресена съм

    1 0 Отговор
    Придържайки се към коментара на Спас и аз бих искала да помоля само за истината да се пише, защото жената бе моя позната и в живота си не съм срещала такъв интелигентен, еродиран и стойностен човек. От нея лъхаше на класа и възпитание. Един не стихващ извор на знания.... Поклон пред паметта на тази жена! От близки на жената стана ясно, че шофьорът първо я поваля на земята и след това отново давайки на заден минава през жената и през лицето й.... Само се чудя .... Не разбра ли този "младеж", че блъска нещо още първият път ? В какво състояние трябва да си, че да не разбереш, че блъскаш човек и втори път да дадеш заден ???