Last news in Fakti

11 Юли, 2019 11:20 1 485 11

20 г. затвор за убиеца на съдийски баща

  • съдийски баща-
  • затвор-
  • язовир

За да не бъде разкрит, той удушил жертвата си, а тялото изхвърлил в язовир

20 г. затвор за убиеца на съдийски баща - 1

34-годишният В. Ф. бе осъден на 20 години затвор заради грабежа, придружен с убийството на 75-годишния Н. Д., баща на съдия от Софийски градски съд. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

В. Ф. е отнел със сила от възрастния човек 220 лева и мобилния му телефон. За да не бъде разкрит, той удушил жертвата си, а тялото изхвърлил в язовир.

Тялото на убития било открито два месеца по-късно от рибар. В тежкото престъпление бил уличен В. Ф., който се укривал в Германия, но впоследствие предаден на българските власти.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЪРП

    47 0 Отговор
    ЗАЩО 20 ГОДИНИ ЗА ТОЗИ ЦИГАНИН БЕ СЪДИИ?????
    ЗАЩО НЕ МУ ДАДОХТЕ 5 ГОДИНКИ И СЛЕД 2 ДА Е НА СВОБОДА, КАКВАТО Е НАЙ-НОРМАЛНАТА ВИ ПРАКТИКА?????!?!?!?!!!!
    ЗАЩОТО Е БАЩАТА НА СЪДИЯТА , А???!!!!......ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА

    Коментиран от #8

  • 4 Краси...

    11 7 Отговор
    То съдиите не са за жалене, ама защо това се е случило на баща му? Ако на съдия или на милиционер се случи такова нещо даже ще ми е кеф да чета...
  • 5 Коментара

    18 0 Отговор
    За мен от новината става ясно, че във всяко семейство трябва да има поне един съдия за да разчитате на някакво правосъдие ако бъде посегнато на член от семейството ви..... Самата присъда за мен е смехотворна в предвит на деянието. За двайсет години ще върне човека от оня свят или...????? Все пак в повечето случеи не получават и половината на тази присъда.

    Коментиран от #7

  • 6 hmhmhm

    10 0 Отговор
    За бащата на съдия - МОЖЕ , а ! Вашата ма_а ! Тя е на ред ! Ще ви го върне съдбата , само търпение имайте !
  • 7 яверт

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Коментара":

    Предвит? 2'а' клас? Няма такавс дума.
  • 8 Боклук

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЪРП":

    Евала колега много добре го каза
  • 9 гост

    5 0 Отговор
    Браво на боклука дано повече съдий страдат ,защото заради тях българската съдебна система е на това плачевно ниво !!! Онзи отгоре гледа боклуци нещастни ,ще си платите всички до един !!!
  • 10 Анонимен

    1 0 Отговор
    А значи може. За съдийски баща може, но за убит обикновен човек не може. Колко убийства 7ма при катастрофи и условни им дават, но за бащата на съдията, може. Той не е ли пенсионер, щото по изказването на Десислава Атанасова, пенсионерите не са хора.
  • 11 1122

    1 0 Отговор
    Айде сега убийците на всички бабички и дядовци по селата да влизат за по 20 години в затвора.Какво като децата им не са съдии?Ако ще има справедливи присъди нека това да се случва на всички които посягат на старите хора по селата!ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ СПРАВЕДЛИВОСТТА НА НАШИТЕ СЪДИИ.