Last news in Fakti

11 Юли, 2019 16:34 2 990 9

Съдят мъж, изнасилил парализирана жена

  • изнасилване-
  • оряхово-
  • насилие

Престъплението е било извършено на 12 декември в град Оряхово

Съдят мъж, изнасилил парализирана жена - 1
Снимка: Shutterstock

Районна прокуратура – Оряхово е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу М. Б. (на 62 години) за извършено от него престъпление.

Обвиняемият М. Б. живее в гр. Оряхово, като бил в добросъседски отношения с седемдесетгодишна жена, която през м. септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът ѝ и домашен асистент.

Около 16 ч. на 13.12.2018 г. възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята ѝ влязъл съседът ѝ – обвиняемият М.Б., във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото ѝ с вулгарни заявления и започнал да извършва блудствени действия без съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата ѝ била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но това не спряло Б.

По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на пострадалата, която чула виковете ѝ и се насочила към дома ѝ. При внезапната ѝ поява обвиняемият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ.

Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото ѝ.

Разпитан в хода на досъдебното производство М.Б. не се признава за виновен като дава противоречиви обяснения за случилото се.

Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко тиквата

    1 13 Отговор
    Егати пича този е герой.еби еби еби всичко женско
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гаргамел

    18 1 Отговор
    тоя не е за съд а за екарисажа, объркали сте се
  • 4 ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА

    11 1 Отговор
    У НАС ВСЯКА СЕДМИЦА ИМА 10-15 ЦИГАНСКИ ИЗНАСИЛВАНИЯ, 10-15 БИТИ ПЕНСИОНЕРА ОТ ЦИГАНИ, 2-3 УБИЙСТВА ОТ ЦИГАНИ СЕДМИЧНО . . . Просто няма достатъчна гласност на тези престъпления, медиите преписват едни и същи новини А ИСТИНАТА Е ЧЕ ЦИГАНИТЕ ВЕЧЕ СА МЕЖДУ 2 И 3 МИЛИОНА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Манаф чиев

    14 1 Отговор
    Още там на място с секирата и после да наторява лозето пък нека ме съдят. Такива изроди не заслужават да дишат
  • 8 един от всички

    1 0 Отговор
    А от кое малцинство е извършителя?
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Не се признавал за виновен. А днк експертиза няма ли.