Last news in Fakti

15 Август, 2019 17:11 2 902 9

Камъни, бутилки и дървета хвърчаха в махала на Ковачевци

  • бой-
  • ковачевци

За срок до 24 часа са задържани петима участници

Камъни, бутилки и дървета хвърчаха в махала на Ковачевци - 1

Около 22.30 часа на 13 август в РУ- Самоков се получил сигнал за конфликт в една от махалите на с. Ковачевци. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Изпратените на място полицейски служители установили и своевременно прекратили физически сблъсък между две групи жители на махалата, замерящи се с камъни, стъклени бутилки и дървета.

За срок до 24 часа са задържани петима участници, всичките криминално проявени и осъждани.

Вследствие на конфликта помежду им са счупени стъкла на прозорци и входни врати на пет жилищни постройки и са нанесени материални щети по четири автомобила, паркирани в непосредствена близост.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ох охх

    13 1 Отговор
    Тоя новия прокурор няма ли нещо да ходи да ги разгроми?

    Коментиран от #4

  • 2 ЕФЕКТИВНОСТ

    22 1 Отговор
    Абе, органите, идете пийте по кафенце, спукайте случайно гума па след час два отидете да направите констатация. Юрнали сте се като гламави да ги разтървате и вече като гледам часа, сигурно сте ги пуснали. И така до новия сигнал. Само хабите ресурса.
  • 3 Дон

    9 0 Отговор
    Оставете ги да се пребият
  • 4 Б 52

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "ох охх":

    Ти пък къде видя нов прокурор ? Май четеш само заглавията. Щом можеш да четеш, прочети какви са функциите на главния прокурор у нас и после пиши глупости. Или може би пишеш само да отчетеш бройка. Да не си руски трол бе ?

    Коментиран от #8

  • 5 Удавник

    8 0 Отговор
    А глави не са ли хвърчели?... Хубава работа, ама... такава - като етноса на "групите жители", "участници"те, "всичките криминално проявени и осъждани" - все ялови евфемизми, все едно читателите на "факти" нагъват доматите с колците, и няма да се сетя КОЙ е въпросният етнос...
  • 6 Боко закрилника

    2 3 Отговор
    Цигън би ор нот ту би ? Коя страна да избера, все мои ?
  • 7 месара

    8 0 Отговор
    всеки ден,..... цигани, цигани, цигани! отваряйте тия трудови лагери!!!
  • 8 ох охх

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Б 52":

    Ти май не си го гледал скоро по ТВ-то.Пусни си го има няма 10 минути и все ще го покажат,на всяка манджа е мерудийка.Тоя го дават повече от реклама на Нес кафе,ако мислиш,че това са му "функциите" добре .Герберунгел такъв.
  • 9 Голям прос

    2 0 Отговор
    Само арменците ще да са, веднага са сетих