Last news in Fakti

19 Септември, 2019 11:44 2 829 9

Моторист не спря за проверка, блъсна патрулка и полицай

  • моторист-
  • патрулка-
  • полицай

Водачът е установен и задържан с полицейска мярка до 24 часа

Моторист не спря за проверка, блъсна патрулка и полицай - 1
Снимка: БГНЕС

36-годишен мотоциклетист от с. Копривец, не е изпълнил полицейско разпореждане и е блъснал патрулен автомобил и полицейски служител. Това съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

Вчера сутринта на кръстовище в Свищов полицейски патрул е предприел проверка на мотоциклет, без регистрационна табела, като е подал светлинен сигнал. Мотоциклетистът не само не спрял, но и увеличил скоростта, като е блъснал последователно задната част на патрулния автомобил и полицейския служител, след което е напуснал местопроизшествието.

В резултат на това на полицейския служител са причинени охлузвания и навяхване в областта на ръката, а по служебния автомобил са нанесени материални щети.

На местопроизшествието е извършен оглед. По-късно водачът е установен и задържан с полицейска мярка до 24 часа.

По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Овчаря

    16 2 Отговор
    Ти в САЩ ли си? Там оръжието си го има всяка бабичка и се защитава от бандитите. Ми да разрешат като в САЩ оръжие, автомати да се стреляме на поразия че сме много.

    Коментиран от #4

  • 3 Бау

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner Sofia SkinHead 14 88":

    24 часа е времето, с което полицията разполага. Ако до 24 часа не му повднигат обвинения пред съдия, трябва да го пуснат. Идеята е да няма вариант човек да лежи в ареста месеци без да бъде изправен пред съд с обвинение. А не че преспи една вечер в ареста и е свободен.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гилмо

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Public Owner Sofia SkinHead 14 88":

    Ей селяндурин я изчезвай от форума отивай да си гледаш тъпите американски филмчета за кравари и индианци ...😂😂😂
  • 7 Гилмо

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Public Owner Sofia SkinHead 14 88":

    Ей селяндурин я изчезвай от форума отивай да си гледаш тъпите американски филмчета за кравари и индианци ...😂😂😂
  • 8 Бау

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Public Owner Sofia SkinHead 14 88":

    Само като ти гледам името ми е ясно че колкото и да те бият в милицията ти е малко.
  • 9 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Добре е човек да чете коментари. Иначе как ще разбера, че Свищов е "долнопробно градче". На ГОРНОПРОБНИТЕ хорица у нас нищо не им харесва. На за САЩ / от век и половина няма война на тяхна територия/ сигурно са прави. Там са натрупали опит, имат си закони и ги изпълняват. Иначе при толкова много разнородна пасмина / не че и у нас не е така, ама поне властниците не дават всекиму оръжие - само на " наши" хора / как ще се оправят ?? Помня, че преди години едно дете / така бе характеризиран 12- годишен хлапак/ на сочва пистолет -играчка към полицейска патрулна кола, която бавно се е влачила покрай тротоара. Автоматично полицая вади неговото "джилязо" и го убива. Хлапакът е вървял със майка си. Пистолетът по форма и цвят не се е различавал от огнестрелните. Оправдаха полицая и забраниха детските играчки -пистолети и револвери да приличат на действителните "убийци"по външен вид и окраска !!