Last news in Fakti

19 Март, 2020 19:50 3 607 10

Мъж блудства с 9-годишна в Шуменско

  • шуменско-
  • блудство-
  • 9-годишна

Обвиняемият е разведен и не е осъждан

Мъж блудства с 9-годишна в Шуменско - 1
Снимка: Shutterstock

Уважено е искането на Районната прокуратура в Шумен за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем за блудство с дете.

Състав на Шуменския районен съд е уважил днес искането на Районната прокуратура, като е взел мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 57- годишния А. Х. Мъжът е бил привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член 149, ал. 2, т. 1 от НК - блудството чрез употреба на сила с лице, ненавършило 14-годишна възраст, като прокуратурата му е наложила задържане до 72 часа с цел довеждането му днес в съда.

А. Х. видял момиченцето на 16 март. 9-годишното дете вървяло по улицата в шуменско село, където живеят и пострадалото момиченце, и насилникът. Издърпал го в дома си и там извършил блудствените действия. Обвиняемият е разведен и не е осъждан.

Определението на Шуменския районен съд, с което е наложена най-тежката мярка за процесуална принуда „Задържане под стража“ на 57-годишния А. Х. подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Шумен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директорчето

    34 2 Отговор
    Татуирайте му престъплението на челото и го пускайте в панделата.
  • 2 Внимавайте с децата

    8 17 Отговор
    С децата Трябва да се внимава защото макар и те да карат леко заразата може да заразят всички възрастни в дома си
  • 3 Фермер

    31 2 Отговор
    Тепай тая гад
  • 4 Осман

    31 9 Отговор
    Тоя със 100% сигурност е някоя неграмотна мюмюнка...решил е да стане последовател на пророка , оня педофил, дето се оженил за 9годишна.Ако съм на мястото на баща му на това дете, направо муй режа главата.

    Коментиран от #9

  • 5 слаботоков

    29 1 Отговор
    Скопяване и 30 г затвор!
  • 6 any cookies, sweety, help yourself!

    3 7 Отговор
    Бре от колко мънинки се натискат, бре. Как го написаха там - "бил е привлечен"...
  • 7 Гацо

    5 11 Отговор
    На Запад е мода.И тук ще свикнете.Плюете по гей-парада,ама си седите вкъщи.И те така .
  • 8 Гост

    3 8 Отговор
    Сега е вече късно.... Когато хората протестира ха никой не ги подкрепи.... Колко пъти писах ,,,, и ме блокираха че 5 двойки по 2 е 10 като го разделим на 5 е 2.... Числото 2 от но мирологията носи смърт и кръв....... Още от ноември Меркурий беше близо до земята ..... Това е също предизвестие.... Луната януари беше огромна и с ярко червен кръг а самата луна кърваво червена....
    Не можах да я снимам понеже пътувах....
  • 9 Киро трактора

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Осман":

    Ти си бил много ербап бе момче, я влез в това село да се правиш на ербап, мишок такъв
  • 10 Независим

    7 2 Отговор
    Това е Алил Халилов и ведага за пандиза без право на замяна.Аман от такива като него ,а и такива които ги пускат свободно да се размятат по пътища ,площади,паркове и градинки,само зад бодлива тел...