Last news in Fakti

10 Септември, 2020 10:35 1 802 6

Откраднаха лекарства от паркирана пред болница кола

  • кражба-
  • лекарства-
  • кола

Задигнаха не пари, книжа или велосипед, а лекарства на болна от диабет жена

Откраднаха лекарства от паркирана пред болница кола - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Кражба, в която не става дума за много пари, нито за безценни книжа, дори за велосипед. Кражба, която е показателна за липсата на морални ценности в обществото ни, предава NOVA.

Кой би откраднал лекарствата на диабетик от собствената му кола, паркирана пред болницата, в която е трябвало да бъде приет след минути?

„Оставих колата пред болницата, за да взема документи за мой близък. Когато се върнах видях, че автомобилът е отворен. Липсваха писалки с инсулин, глюкомер, лични документи и други лекарства за диабет”, разказва потърпевшата Румяна Нейкова.

Тя призова нещата да ѝ бъдат върнати, защото са ѝ много нужни и изключително трудно би се снабдила с тях отново.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 заспала женица

    4 2 Отговор
    Торбичката се слага в жабката, или под седалката вече 30г Тази сега се сетила да нарува.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Европейска България

    4 2 Отговор
    Преди 15г пътувайки с такси в София, с учудване останах след като таксиджията заключи колата на едно кръстовище на червен светофар. Вика било от съображения за сигурност. Наскоро пак се завърнах в София и вече таксито не се заключва, но минава на червено с бясна скорост.
  • 5 Мислещ

    7 1 Отговор
    Затова толкова време ни управляват мутри, Критично голяма част от обществото не се различава от тях с нищо в (не)човешки план.
  • 6 ддддр

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фатих Мехмед":

    Ти не си Фатих Мехмед, не си турчин. Подвизаваш се с различни турски имена и периодично "пускаш" провокативни постове. Може би предразполагаш към "конструктивен диалог". Който трябва да разбере поста ми, ще го разбере, защото е непочтено да се върши подобно нещо.