Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 09:48 2 217 11

Отмъкнаха дамска чанта от кола пред детска градина

  • кражба-
  • дамска чанта

Кражбата е извършена в Перник

Отмъкнаха дамска чанта от кола пред детска градина - 1

Откраднаха дамска чанта от автомобил посред бял ден в Перник. Кражбата е извършена, докато потърпевшата е оставяла детето си на ясла. Според първоначалната информация жената е заключила колата си, но след като се е върнала е установила липсата.

„Оставих дъщеря ми и тръгнах. Чак на първия светофар установих, че чантата я няма. Вътре имаше портмоне, документи, телефон. В бързината съм забравила да я взема с мен, когато слязохме с детето. Върнах се да огледам дали не са захвърлили някъде поне документите ми, но не открих нищо”, разказа в ефира на „Здравей, България” Вероника Атанасова. Тя заяви, че е подала сигнал в полицията.

„Масова практика е родителите да си оставят чантите в колите. Преди време в района обикаляха двама бездомни мъже. Вече обаче ги няма”, коментира директорът на детска ясла „Здравец” Силвия Темелкова. Тя поясни, че в района няма видеонаблюдение и ще е трудно крадецът да бъде заловен.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веракрус

    13 1 Отговор
    Алоо, къде се намирате вий бре.. В Кочината от 15г дамската чанта се слага под седалката при напускане на автомобила, а на светофар се заключват вратите.

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 2 Верно ли

    8 0 Отговор
    Ето това е новината на деня! Поздравления, мисирки!
  • 3 сгодна булка

    5 0 Отговор
    И ко се жалва, като вътре имаше само дамски превръзки, цигари и телефона с чатовете с тия де е слагала рога на мъжа си.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Е нормално

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Веракрус":

    ... ли е да си слагаш чантата под седалката!!!
  • 6 Ми ами

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Веракрус":

    Ами нали я виждаш каква овца е!
    С ковид маска е!
    А сега да я глобят 200лв. по "Закона за бурките"!
    Защото си прикрива част от лицето!
  • 7 БАЙ Х@Й

    10 0 Отговор
    А дали " в бързината" освен че е забравила чантата не е забравила и да заключи?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Браво

    5 0 Отговор
    Бягай ся кажи на мъжа ти д’ти купи нова, лачена
  • 10 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    НЕЕЕ - В ПЕРНИК ГИ ХВАЩАМЕ И ПРОСТО СЕ "ИЗВИНЯВАТ " !?!?!?
  • 11 Разцепиниош

    1 0 Отговор
    Едно време оставяха колите запалени пред баничарниците зимъска, та видиш ли да е топличко като излезнем с бюреко да го муам на комфортна обстановка или за вестник до репа защо да си взимам ключовете по добре да са на таблото. И какво да видиш влизаш в магазина или се нареждаш на опашката пред репа и колата тръгва без собственика си магически някак си :) а вътре младеж кара му се бе, а и ключовете са си там - колко коли смениха собствениците си така нямам толкова цифри на калкулатора :) Същото и с телефони по таблото, чанти, куфарчета, спукана дясна задна гума и т.н. Докато има балъци ще съществуват и тарикати. Аз при спукана задна дясна гума първо отивам да взема брадвата от багажника /не крика/ и се оглеждам за цигани наоколо да ги сурвакам.