Last news in Fakti

2 Януари, 2013 14:59 1 866 2

Таксиметров шофьор инсценира въоръжен грабеж

  • такси-
  • измама-
  • грабеж-
  • инсценирал

Таксиметров шофьор загубил 150 лв. от оборота си в различни казина в Стара Загора, се опитал да инсценира въоръжен грабеж, съобщиха от полицията в града.

34-годишният старозагорец е подал сигнал вчера, че като водач на таксиметров автомобил е качил четири лица. Малко след като се качили в таксито, те го накарали да спре. Тогава единият от пътниците опира твърд предмет в главата му , наподобяващ пистолет и поисква сумата от оборота. Потърпевшия предал 150 лв. на нападателите си, които излезли от таксито и се отдалечили.

Полицаите обаче бързо установили, че обирът е инсцениран и че таксиметровият шофьор съзнателно е съобщил неверни данни за извършения спрямо него грабеж.

В периода от 00:00 ч  до 03:50 ч. на 01.01.2012 г. той е заложил и загубил наличната парична сума в различни казина в Стара Загора. Мотивът за инсцениране на престъплението е да бъде оправдана липсата  на парите.    


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яговиж

    0 0 Отговор
    Брей, че тарикат!
  • 2 такси

    0 0 Отговор
    тези таксиметровите ге....а много умни мързи ги да работят друго но те и не могат за6ото знаят къде са им завряни не само ръцете ами и главата