Last news in Fakti

3 Февруари, 2013 14:18 842 0

Задържаха подпалвач на къща

  • задържаха-
  • къща

Плевенските полицаи задържаха подпалвач на къща в местността «Кожухарска чешма» в Плевен. На 2 фувруари около 1 часа избухнал пожар в дома на 48-годишен и в пламъците изгоряла напълно къщата с цялото имущество.

Служители на Пожарната – Плевен потушили пламъците с два специализирани автомобила. При огледа криминалистите и огнеборците установили, че е използвана запалителна течност за предизвикване на пожара.

В хода на разследването бил установен извършителят – 30-годишен от Плевен. Мъжът има 4 заявителски материала по чл.195, чл.129, чл. 198 и 343 «в» от Наказателния кодекс както и две криминалистически регистрации.

На 2 февруари от 18 часа с постановение на окръжен прокурор е задържан за срок от 72 часа и е приведен в ареста  на Окръжна следствена служба – Плевен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА