Last news in Fakti

10 Юни, 2021 21:49 6 101 25

"Хвани ме, ако можеш" в БГ вариант: Мъж мами 10 г., че е пилот, прокурор, дипломат

  • никола маринов-
  • измами-
  • прокурор-
  • пилот

Цяло десетилетие Никола Маринов живее чрез измами

"Хвани ме, ако можеш" в БГ вариант: Мъж мами 10 г., че е пилот, прокурор, дипломат - 1
Кадър Нова тв

Прокурор, пилот, автомобилен състезател или служител в посолство - това са само част от самоличностите, които Никола Маринов използвал, за да мами много хора в продължение на 10 години, разкрива Нова ТВ.

Другата му тактика била на принципа на телефонните измами. Първо обаче се сближавал с жертвите си. След това просто се обаждал, казвал, че е закъсал и искал пари, които никога не връщал.

Много хора твърдят, че са завлечени от Маринов. Сред тях е Надежда Дойчева. Тя е брокер на недвижими имоти. Именно покрай работата си се запознава с Маринов. През 2020 г. той се свързва с нея по обява за къща под наем в Банкя.

„Разказа ми, че е пилот, състезател, олигарх. Баща му бил вторият в Русия, който разполага с много средства”, разказва Дойчева. Тя му предлага за оглед и втора къща. След 3-4 седмици го пита какво е решил. Тогава той ѝ предлага работа. Разказва ѝ, че вторият му баща е основателят на „Роснефт”, а семейството има много имоти у нас. Предлага ѝ да отговарям за всичките.

„Влязох в Имотния регистър, защото твърдеше, че има много имоти. В Имотния регистър има нула”, разказва Надежда Дойчева.

В момента Никола Маринов е задържан за 72 часа, като предстои съдът да разгледа искането на прокуратурата да го остави за постоянно в ареста.

Освен за имотите, се оказва, че Маринов лъже и за автомобилите си. В социалните мрежи пуснал снимка със скъпа нова кола и питал кой му я е съсипал. Много хора обаче отдолу започнали да коментират, че лъже. Тогава Надежда проверява и разбира, че наистина автомобилът е тестов. А нейни колеги брокери ѝ разказват, че тя не е единствената подведена от него.

Според Надежда огледите, които правил Никола, били с цел да види къде какво има. Един ден обаче ѝ се обадил и ѝ поискал 500 лева, след като разказал, че е ударил с мотор жена, а сега синовете ѝ го изнудват за пари.

Когато разбира кой е и с какво се занимава, Надежда Дойчева създава Facebook група, в която събира всички, които някога са били подведени от Маринов. Така се запознава с Анна Бундаревска - бивша съпруга на Никола Маринов.

„Аз тогава бях след първия си развод - травмирана и сама. Той ми беше като светлината в края на тунела”, разказва Анна.

Запознават се през 2013 г. Скоро след това се женят и Анна забременява.

„Той се представяше за пилот на самолет. Идваше на срещите с униформа на младши капитан. Показваше договори, че има самолети „Антонов”, технически актове в цяла папка. Всичко това беше подкрепено от майка му като информация и от още няколко негови познати”, разказва Анна.

Връзката им продължава малко повече от две години, а на финала жената остава с психически и физически травми, както и с куп задължения – сметка в частна клиника за раждането на дъщеря им, както и заеми, взети от техни общи познати - общо около 5000 лв.

Анна има голяма дъщеря от първия си брак. Малко след като се ражда и второто ѝ дете, чийто баща е Маринов, тя търси начин да избяга, тъй като в отношенията им се появява и насилие. Анна бяга с децата си в защитено жилище.

Към днешна дата с Маринов са разведени, а жената започва дело за пълно попечителство, защото по нейни думи и досега тормозът над нея и децата ѝ продължава.

Оказва се, че присъдата за домашно насилие не е единственият сблъсък на Никола Маринов със закона.

„Той е осъден, има условна присъда за кражба на 10 000 лева и злато от жена”, разказва още Надежда Дойчева.

Друга жертва на измамника разказва, че от нея поискал 200-300 лева, за да съдейства на сина ѝ да си вземе изпити в университета.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кое от това

    66 7 Отговор
    Борисов лъже 13 години че неможе да е в коалиция с ДПС а то какво стана ДПС СА ГЕРБ
  • 2 Хах

    60 1 Отговор
    Колко трябва да си прост, че да се вържеш на лъжите на тоя мухлю, хах...

    Коментиран от #21

  • 3 kjjjj

    9 1 Отговор
    По гръб ли ще ме сложиш допри ме до стената хахаха
  • 4 Страничен

    33 1 Отговор
    Измекярин, бръмчащ на дребно!
  • 5 😗😗😗

    14 1 Отговор
    Ибайси смотаното ежедневие което е имал тоя било е неква скука та дрънка чак
  • 6 xaxaxaxaxaxa

    32 4 Отговор
    Повечето ганьовци са така. Някои от тях размахват и някакво парче хартия, на която пише "диплома" ...
    А даже някои от тях се мислят и за "доктори", "доценти", "професори"... Много са смешни горките.

    Коментиран от #12

  • 7 забременител

    13 0 Отговор
    Ми то това си е за роман ве.
  • 8 уаси Тито

    19 3 Отговор
    Този е като Борисов едно към едно!
  • 9 Чуколина

    14 0 Отговор
    Мамеше ги и че е жиголо и им го слагаше редовно
  • 10 БАЙ Х@Й ‼

    26 0 Отговор
    1985.г. "Опасен чар" БГ филм‼
  • 11 Бай Стою касапина

    18 2 Отговор
    Тоя тарикат е гледал филма "Хвани ме ако можеш" с Леонардо ди Каприо и Том Ханкс. И яко се е вживял. Ама и бая наивен народ има.
  • 12 Светослав

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "xaxaxaxaxaxa":

    То навсякъде размахва едни листи по телевизията, и като излязат и в коша отиват.. После ни лук ял, ни лук мириса..
  • 13 Не е ново

    8 1 Отговор
    Опасен чар...
  • 14 Шматки

    10 1 Отговор
    Шматки на килограм....Едната и дете му радила, ся е с два развод.
  • 15 Има и други

    6 0 Отговор
    Имайте предвид, че в София се подвизава лице на име Стоян Кирилов Стоянов, физик, около 70-годишен, ръст около 175 см. Работил е дълго време като учител, а също и като келнер, но се представя като преподавател от Физико-математическия факултет на СУ или като реститут, комуто предстои да получи имотите си, но засега води дела и затова е финансово притеснен (това е измишльотината, която разказва). Взима пари назаем и после изчезва. Спипат ли го, започва уж да връща на части малки суми и пак изчезва. Има много оплаквания срещу него, но това не го спира.
  • 16 ОстапБендер е

    6 1 Отговор
    Този Стоян Кирилов Стоянов живееше в Западен парк, някъде около ул. "Суходолска". Сега нямам представа дали е още там, защото много се крие от кредитори и не можеш да го разбереш кога е там и кога в провинцията, където има роднини.

    Коментиран от #17

  • 17 Борко

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "ОстапБендер е":

    В Румъния е,там живее под наем в Букурещ в евтин мотел
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Псевдоним

    4 1 Отговор
    На този номерата му свършват някъде на границата между София и дълбоката провинция.
  • 20 Един

    7 3 Отговор
    Ха! Бойко 20 години мами , че е кмет, премиер...!
  • 21 Нафъфорий

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хах":

    Ми колкото електората на ГЕРБ!
  • 22 чУвал или чувАл

    2 1 Отговор
    Само този , който иска да бъде излъган може да излъган !
  • 23 ЧЕКМЕДЖЕ

    4 2 Отговор
    Рекордът му от 10 години лъжи е бит от ББ и ГЕРБ с лъжите им вече 12 год. , че се еднствените , великите , добрите , можещите , кадърните !
  • 24 Йо Несбьо

    0 0 Отговор
    Аз се учудих преди месец, защото в една от групите във Фейсбук ме заляха с помия, бил съм измамник, идиот и какво ли не още. А пускам нормална обява за работа. Имам регистрирани няколко фирми на свое име, занимавам се с много проекти, но всичко е много трудно, защото съм сам. От никого не съм поискал пари на заем, от никого не съм потърсил нищо и квичат като ненормални "Измамник". Погледна след жена - "педофил, сексуален маниак". Жената не е малолетна, за да съм педофил, а откога е забранено неженен мъж да се интересува от жени?! А ето това са измамниците и си искат, и си крадат, и понякога в затвора влизат.
  • 25 Фери

    1 0 Отговор
    Прост измамник лъже прости българи.
    Хак да ви е.