Last news in Fakti

12 Февруари, 2013 16:47 15 830 19

Арести в ромската махала на Кюстендил

  • оръжие-
  • крадени вещи-
  • арести-
  • ромската махала-
  • кюстендил

Незаконно оръжие и вещи – обект на посегателство са иззети при специализирана операция в кюстендилския квартал „Изток“.  В акцията са участвали служители на районното управление „Полиция“ и дирекция “Специализирани полицейски сили”.

Три незаконно притежавани пистолета, газов автомат с пълнител, бойни патрони и множество вещи с неустановен произход /обект на посегателство/, са иззети при специализирана полицейска акция, проведена днес в кюстендилския квартал “Изток”. Операцията бе осъществена под наблюдението на Кюстендилската районна прокуратура от служители на РУП – Кюстендил с участието на командировани служители на дирекция “Специализирани полицейски сили” - МВР.

В хода на полицейските действия, целящи установяване на лица, занимаващи се с незаконна дейност и притежание на забранени от закона предмети и вещи, бяха проверени пет адреса. Образувани са дознания срещу 27-годишния Г.Р. – Бамзе, от чийто дом бяха иззети нерегистриран газов автомат, бойни патрони и регистрационни табели за автомобил; срещу 44-годишния Н.Н. – Диди, от чийто дом са иззети 2 пистолета – “Екол” и “Валтер”, цигари с акцизен бандерол на чужда държава, бормашини, моторна дърворезачка, прободен трион, виброшлайф и друга техника за бита. Преди 5 дни той осуети полицейски действия в квартала, организира съпротива срещу полицейски служители и отправи закана за убийство на полицай. В дома на А.Д – Гольовеца /38 г. / също е открит и иззет незаконно притежаван пистолет “Байкал”. Установен е и присъединил се незаконно към електропреносната мрежа - 34-годишният А.Д., също известен с прякора Гольовец. За него това е повторно деяние.
Работата по документирането на противозаконната дейност на установените лица и изясняването на съпричастността им и към други извършени престъпления продължава в РУП Кюстендил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 imlegend

    12 1 Отговор
    Само така трябва да се действа срещу така наречените цигански ,,босове'' в кюстендилската махала БОЙйййййй колко може да носат
  • 2 Гост123

    12 1 Отговор
    тцтц...измет голяма са тея
  • 3 некой

    9 1 Отговор
    е така и че си остане до преписка щом са замесени ц..гани,ако са хора от белата раса и роднините че загазат и че ги обвинат в престъпна организация докато тук се свежда до незаконо притежавани предмети,заключението е че държавата толерира подобно поведение докато КАТ глобява за колани,светлини,застрховкаГО и тн...
  • 4 Нико

    0 1 Отговор
    Твоите учители в основното училище трябва да ги подведат под отговорност за престъпна небрежност.
  • 5 калайката

    1 1 Отговор
    Ииииии.... , цела година ще се фукат че са направили чудо. Ми ако сте свестна полиция всеки ден трябва да сте там , и да ги държите за гушите тия крадливи гадове .
  • 6 Иваница

    1 0 Отговор
    Полека с пожеланията, че където е текло пак ще тече и тогава да не се обърнат срещу вас?
  • 7 Istinski...!

    1 0 Отговор
    Браво На Полицията !!! Само Така ...Така Трябва Да Се Действа...!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 8 Куромагомедов

    1 0 Отговор
    Газови пистолети, обекти на посегателство, незаконно включване към електропреносната мрежа, прободен триВон и незаконен вибратор...Бравос, аферим... Тия са най-крупните наркоразпространители в югозападна България. Полиция и прокуратура отново са на ниво, както винаги.
  • 9 Кирил

    1 0 Отговор
    Вие явно сте или малки или не знаете, че преди "демокрацията" в циганската махала, която беше петкратно по-малка, редовно се правеше ленински съботник - веднъж от металарите и веднъж от полицията. Никога преди не съм виждал цигани в града.
  • 10 бай хуй

    1 0 Отговор
    Не искам да храня крадливи мингейци и още по крадливи политици и ченгета!В такива г..на сме че само Бог може да ни извади!
  • 11 бай Пец

    1 0 Отговор
    По отношение на респекта и дресировката, циганинът и животното не се различават - съзнание няма и за всичко се разчита на СТРАХА. Само ежедневен, ежеминутен респект и страх могат да спрат и държат м...ла в покой (временен). Момента, в който остане извън контрол, започват циганиите. Преди много години, баща ми бе формен служител (офицер) в МВР и ясно си спомням, че за всеки случай м...лите минаваха по другия тротоар, без да им е казал нещо! Те са страхливи, но същевременно щом усетят свобода и безвластие, стават нагли и солидарни помежду си, за разлика от нас - истинското население на тази измъчена от 23-годишни мъки държава, смиклила се до бедна държавица... Какво ще бъде бъдещето ни, зависи от нас и най-вече от непоследователните ни властимащи (не ги наричам политици, защото истински такива НЯМА).
  • 12 ясновидеца

    0 0 Отговор
    Абе вие там много сте се надьхали. кога станахте такива националисти тя престьпноста няма вероисповедание и националност.а пьк гладен несе седи. борбата за живот ще бьде все по жестока.
  • 13 кик

    1 0 Отговор
    до 12 много то4но казано
    вземайте пример от непреклонните братя роми и бъдете единн като тях и се опъл4ете на юдеите дет ни клатят защото ромите са непоправим слу4ай
  • 14 FRIDAM

    0 0 Отговор
    Баз даржа 4е са задаржани за 24 4аса и ве4е се радват на свободата хахахахаха......... е това е БГ
  • 15 Levski

    1 0 Отговор
    samo Hitler she ni izbavi ot taia kradliva prodajna i obrechena na mizeria z..n !
  • 16 Adolf

    0 0 Отговор
    Na sapunite ima samoedno spasenie itosekazva Adolf Hitler !!!
  • 17 Georing

    0 0 Отговор
    A sashto trqbva dasevkarat v 6 zvezdni hoteli kato: Aushvic, Birgenau, Buhenvald i Dahau !!!
  • 18 doktor mengelle

    0 0 Отговор
    80% ot prestapleniyata sa ot m...sti!!!kato stanat 50% ot naselenieto,6te stanat 100%.kogato tva stane ako sam jiv 6te sazdam-BALGARSKA REPUBLIKANSKA ARMIYA.koito sa smyata dostoen e dobre do6al!a kvo 6te pravim?!!!6te vi pokaja!!!!AZ NYAMA DA IZ4EZNA BEZMALVNO OT TAYA ZEMYA!!!!!
  • 19 гост

    0 0 Отговор
    МЕНГЕЛЕ ,ПИШИ НА КИРИЛИЦА!