Last news in Fakti

19 Април, 2013 11:48 12 085 12

Масов бой в ромската махала в Благоевград

  • масов бой-
  • ромската махала-
  • благоевград

Масов бой се разигра в ромската махала на Благоевград снощи, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Благоевград. Около 22:40 часа в 02 РУП-Благоевград е получен сигнал за възникнал скандал в ромската махала в града, който преминал в бой между А.П./22г./ и Марин Е./52г./ и двамата от Благоевград, като по-късно в побоя се включили и техни близки, съобщиха ог МВР.

Пострадали при инцидента и прегледани в Центъра за спешна медицинска помощ-Благоевград са: Велин Димитров /33г./ и Валентин Михайлов /43г./ и двамата от града. След удар с тъп предмет по главата, Велин Димитров е получил комоцио и е настанен за наблюдение в хирургично отделение на МБАЛ-Благоевград без опасност за живота, а Валентин Михайлов е получил порезни рани в областта на главата и след извършени медицински интервенции е освободен за домашно  лечение. Вследствие на инцидента са счупени стъклопакети и прозорци на две къщи в района.

 Боят се е разиграл между клиентите на две съседни кръчми.Клиентите на Емил започнали да хвърлят камъни и бутилки по заведението на Марин, поводът според нападнатите бил, че Марин продавал по-хубаво кафе, завиждали му и за това, че къщата му е по-хубава от тази на Емил-Пелето.

След първото нападение, при което били изпочупени стъклата на кръчмата на Марин, клиентите му отвърнали на удара, изпочупили и кръчмата, в която разпивали нападателите.

След това враждуващите "скъсили" дистанцията, започвайки бой с кой каквото намери - бухалки, дърва, земеделски инструменти.

Снощи седем патрулки бяха блокирали единствената улица, по която се влиза в махалата, до 03:00 ч. дежури и медицински екип на ЦСМП-Благоевград.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани осем лица учасващи в инцидента. Уведомена е РП-Благоевград.

Работата по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Оставете тази измет да се самоунищожи!!!
  • 2 Иван Горалов

    1 0 Отговор
    Браво браво нека продължават в същият дух Екстра , но едно не мога да разбера защо ш....ните полицаи се месят в такива събития
    ?
  • 3 Sandra Stoqnova

    0 0 Отговор
    aми ваща измет когато се стрелят по жиповете някои ром дае коментирал каквитоса българите такиви са ромите ...какво направихте в катуница прет полицията ...а нанас това няма да позволят в наща изсориа ... еее кои защитава пове4е за една кокошка ще го вкарат...а съдите са българи не осъждат тези които внасят дрога и много други работи

    Коментиран от #8

  • 4 Petar Kamenov

    0 0 Отговор
    Какво искаш , тази държава е на Българите а не на м....лите.Каква Катуница приказваш като там убиха две млади момчета Българи, е тези м....ли твой братувчеди и чичовци.
  • 5 Dimitar Dimitrov

    0 0 Отговор
    не ми е кеф нещо както преди сбили се били се и няма умрели че гласувам за СърГей па да дойдат пак чаветата на власт и мутрите да се множат да има интрига малко убийства като доброто старо време.
  • 6 comment

    0 0 Отговор
    В циганска махала!
  • 7 Martin Budinov

    1 0 Отговор
    Оставете ги да се избият бе ! НЕ ги жалете тея м...ли ! Само бой заслужават ! Всички ги защитават,галят ги по главите,Мартин Карбовски само и той ги защитава.
  • 8 comment

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Sandra Stoqnova":

    Ама си неграмотна, не е истина направо.
  • 9 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Саморазправата, е станала в село.Габрене, община Благоевград. Полицията е отишла но те вече са се потрошили! Само едно момче има в болница, но ще се оправи! Дали са били роми, не се знае!
  • 10 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    1 0 Отговор
    Доколкото разбрах става въпрос за инцидент в махала на Италианската столица. Кви Български полицаи ще ходят махала на Рома.
  • 11 EMSKI

    1 0 Отговор
    Това са първосигнални получовеци,наречени цигани....все едно виждам улични псета-това е аналогията за мен!!!!Кастрация и в приют-това е разковничето...или в Индия....sorry!!!!
  • 12 wulkan

    0 0 Отговор
    Въпросът е, че Сандра Стоянова (№ 3) е може би сред най-образованите сред тях. Проблемът на България е, че изобщо, ама изобщо и повече от колкото предполагате даже тия не се интересуват ни от интелект, ни от образование, ни от каквото и да е. Те играят по някакви техни си представи за нещата. И си шетат на акъла колкото си щат. Държавата за бай М....л е нещо, което само дава пари. Едно време съм чел за това, че неандерталците са изчезнали, но отдавна много силно се съмнявам в тази еволюционна теория, като имам пред вид някои явления. Т.е. искам да защитя Сандра, да не я нападате, защото за нейната среда може да се окаже направо интелектуалка, понеже поне употребява компютър и даже може да пише. EMSKI е прав, но няма кой да ги свърши тия неща. По-бих ги оприличил на марокански скакалци.