Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 15:35 2 647 6

Мъж задигна колата на бургазлийка, после я нападна и обра

  • кражба-
  • кола-
  • нападение-
  • бургас

Бургазлията е привлечен в качеството си на обвиняем и с постановление на наблюдаващия делото районен прокурор е задържан за срок до 72 часа

Мъж задигна колата на бургазлийка, после я нападна и обра - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Служители от Районно управление – Поморие съвместно със служители от БНТЛ установили извършителя на противозаконното отнемане на л.а. "Мицубиши Колт", с бургаска регистрация, собственост на 45-годишна бургазлийка, осъществено между 2 и 3 декември от района пред бл. 26 в к-с "Изгрев". Крадецът е 44-годишен бургазлия, на когото е повдигнато обвинение за извършеното престъпление. Автомобилът е открит изоставен край село Медово, община Поморие с нанесени умишлени повреди по него.

Констатирано е, че бургазлията е осъществил и второ криминално деяние спрямо бургазлийката – грабеж на раница, съдържаща сумата от 400 лв., лични документи и мобилен телефон. Грабежът е извършен около полунощ на 19 декември в района пред бл. 26 в к-с "Изгрев", когато 45-годишната жена е нападната от маскиран мъж, който след нанасянето на няколко удара по тялото, ѝ отнел раницата и побягнал.

Служителите на Пето районно управление – Бургас със съдействието на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас установили, че извършител на деянието е 44-годишният бургазлия, който направил пълни самопризнания.

Бургазлията е привлечен в качеството си на обвиняем и с постановление на наблюдаващия делото районен прокурор е задържан за срок до 72 часа. Работата по случаите продължава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емигриране към родината

    11 1 Отговор
    В бегето е много хубаво нии са връщами😂😂😂😂
  • 2 Вместо да го докладват

    7 0 Отговор
    Можеха да го похарчат и край на предаването!
  • 3 Иван Грозни

    11 2 Отговор
    Лекарството което трябва да се приложи на извъшителя е отлепяне на подметките чрез силни резки удари. Получаваш готов излекуван от герберастките навици гражданин.
  • 4 Тост

    4 0 Отговор
    Искал е да я впечатли.Колко романтично...
  • 5 ддд

    3 0 Отговор
    Сега ще го хванат и пуснат и той за изнасилване ще се върне,ми пълна програма сега.
  • 6 Японеца

    3 0 Отговор
    Не му е давала вече и я наказал, ако са стари гаджета!