Last news in Fakti

11 Май, 2022 13:37 2 133 1

Разкриха крадец на автомобили

  • автомобили-
  • крадец-
  • полиция-
  • сдвр

Двата откраднати автомобила са намерени и иззети от полицейските служители

Служители на СДВР разкриха и задържаха извършител на две кражби на автомобили. Разследването стартирало по подаден на 1 май сигнал за кражба на лек автомобил, извършена в столичния ж.к. „Света Троица“. В оперативно-издирвателните и действията по разследването се включили служители на сектор „Престъпления, свързани с МПС“ в СДВР, както и на Второ и Трето РУ. В резултат на полицейската работа е установена самоличността на извършителя – 29-годишен, осъждан за множество кражби и грабежи, и вчера той е задържан.

Малко след ареста му, жител на кв. „Лев Толстой“ сигнализирал във Второ РУ за противозаконно отнет в ранните часове на деня „Опел Астра“. При последвалите бързи полицейски действия е изяснено, че автор и на тази кражба е 29-годишният. Двата откраднати автомобила са намерени и иззети от полицейските служители. В процеса на процесуално-следствените действия е установена съпричастността на задържания и към други три случая на противозаконно отнемане на автомобили.

Предстои доклад в прокуратурата на събраните материали и по двете образувани досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 1 Отговор
    Дали ще има ефективна присъда!?