Last news in Fakti

12 Май, 2022 08:49 4 958 7

Роми атакуваха джип на известен бизнесмен

  • белозем-
  • роми-
  • джип

Задържани са мъж и жена

Роми атакуваха джип на известен бизнесмен - 1
Снимка: БГНЕС

Разрастването на конфликт до Пловдив бе предотвратено след бърза намеса на служителите на реда снощи. Около 18,00 часа полицейски екипи били насочени към Белозем след сигнал от телефон 112, че група местни жители нанесли материални щети по преминаващ джип.

Според предварителната информация повод за нападението е съществуваща вражда с водача на колата. По първоначални данни няма сериозно пострадали. При огледа са установени деформации по автомобила и счупване на част от стъклата му. Като съпричастни за увреждането са задържани мъж и жена, срещу тях е образувано бързо производство по чл. 216, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак игански истории,

    40 0 Отговор
    това не е новина, а ежедневие!

    Коментиран от #2

  • 2 Не са цигански, български са

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "Пак игански истории,":

    Но за разлика от циганина българина не е смел,но както винаги за милиони няма закони
  • 3 Тома

    18 5 Отговор
    Може ромите да са му работили а този известен бизнесмен на който не му пишат името да не им е платил за труда.Така се кара джип
  • 4 Мъка

    48 0 Отговор
    Живея в София в голям циг ански квартал и мога да Ви кажа, че циг аните са държава в държавата! Правят си каквото си искат, стрят си както си искат, раждат по 10 - 15 " деца", крадът, бият, убиват направо индийски филм, а държавата се е снишила

    Коментиран от #5

  • 5 НЕВОЛЕН ПРАВОПИСЕН ДЕФЕКТ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мъка":

    ВМЕСТО БУКВАТА „В ” ДА СЕ ЧЕТЕ „Е”☝
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Върчилков

    10 0 Отговор
    За какво са тези барети , антитерористи и други вземащи заплати от бюджет ? Да тренират по поляните ли ,в талашитени къщи и контейнери на полигон където няма враг ? Кога ще спрат етническият тероризъм в който неуспешно се опитва да оцеляват всички останали етноси ?