Last news in Fakti

16 Май, 2022 12:56 4 067 3

Зверски бой между две семейства

  • харманли-
  • бой-
  • задържани

Причините са в процес на изясняване

Зверски бой между две семейства - 1
Снимка: БГНЕС

48-годишен мъж от Харманли е с опасност за живота след нанесен му побой. Нападението е станало на 13 май в 1:55 часа на ул. "Родопи" в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

След подаден сигнал, полицаи от Районното управление намират двама пребити мъже на земята. В хода на работата се изяснява, че стара вражда между две семейства е прераснала в бой, при който пострадали 48-годишен мъж и 21-годишен. По-възрастният е с опасност за живота и е настанен за лечение в пловдивска болница. Младият мъж е прегледан и освободен за домашно лечение.

Служители са задържали тримата, нанесли им побоя – мъже на 20, 27 и 45 години. Причините са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство, допълниха от полицията.

В 17:00 часа на следващия ден полицаите от Харманли се отзовават и на сигнал за намушкан с нож 26-годишен мъж в общинския център. Избягалият нападател е бил намерен и задържан в близко село. Пострадалият е настанен в пловдивска клиника в шоково състояние.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дааа

    30 2 Отговор
    Осигуровки имат ли ?????Ако не вън от болницата не искам с мойте пари да ги лекуват

    Коментиран от #3

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дааа":

    напълно сте прав