23 Май, 2022 15:38 2 053 5

Жена намушка с нож мъжа си в Първомай

  • жена-
  • намушкване-
  • нож-
  • първомай

Около 22.20 часа е подаден сигнал, че в болница от филиал на спешна помощ било съобщено, че за преглед е приет 29-годишен жител с прободна рана в областта на бедрото

Жена намушка с нож мъжа си в Първомай - 1
Снимка: shutterstock

Мъж е бил прободен след битов скандал в Първомай. Около 22.20 часа е подаден сигнал, че в болница от филиал на спешна помощ било съобщено, че за преглед е приет 29-годишен жител с прободна рана в областта на бедрото, който впоследствие е транспортиран в пловдивска болница.

При последвалата незабавна проверка служителите на реда установили, че мъжът бил намушкан с нож от жената, с която живее на семейни начала. По предварителни данни, при скарването в дома им потърпевшият бил под въздействие на алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство по, а извършителката – задържана за едно денонощие.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    6 4 Отговор
    на мацката. Така се прави като не слуша мъжа в къщи ..
  • 2 Механик

    3 5 Отговор
    Да се приеме веднага истанбулската конвенция. Тя защитава беззащитните женички и третопловите от лошите мъже!
  • 3 Лили

    6 5 Отговор
    Долу секса! Долу брака! Долу съвместното съжителство! Човек трябва да си живее сам, да се развива духовно и да работи постоянно. Да, и да прави гимнастика. И още нещо - да се къпе редовно - по два пъти на ден.
  • 4 Грульо

    3 1 Отговор
    Алкофолът не прощава... простотията - също.
  • 5 Реалист

    1 0 Отговор
    Нещо много коментари на чехльовци прочитам. Като сте чехъли ще мълчите, нямате право на глас. Защото сте под чехъла! На приятел преди 8 години му дадоха 15 години затвор защото наръга с нож един циганин. Още не е излезнал от затвора. А на тази заради чехъли като вас пише, че била задържана за едно денонощие! То и да се изпикаеш на обществено място е престъпление за което могат да ти дадат до 24 часа в ареста. А за наръгване с нож трябва да е опит за убийство и т.н. Тая същата не трябва да излиза от затвора!