25 Май, 2022 21:13 4 920 28

Бременно момиче загина при тежка катастрофа във Врачанско

  • загинала-
  • бременна-
  • катастрофа-
  • гложене

Водачът е 18-годишен, без право да управлява автомобил. Пред органите на реда обяснил, че е взел колата от свой приятел.

Бременно момиче загина при тежка катастрофа във Врачанско - 1
Снимка: БТВ

Бременно момиче загина при тежка катастрофа във Врачанско. При пътния инцидент тази вечер лек автомобил, изкачвайки наклон в село Гложене, е самокатастрофирал в циментов стълб и го е пречупил на три места. Според очевидци колата се е движила поне със 150 километра в час, съобщи БТВ.

Водачът е 18-годишен, без право да управлява автомобил. Пред органите на реда обяснил, че е взел колата от свой приятел. Той е със счупвания, откаран е във врачанската болница, без опасност за живота.

На място при катастрофата загива приятелката му, която е била бременна. Случаят се разследва.

Инцидентът е станал на злополучния участък в село Гложене, в който тежкотоварни камиони губят контрол заради несъобразена скорост и се врязват в имотите на хората.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ся цял

    45 2 Отговор
    живот без книжка и всеки ден да носи на гроба на момичето по едно цвете ..

    Коментиран от #4

  • 2 Дано стълба

    38 1 Отговор
    се оправи бързо.
  • 3 Зззз

    81 1 Отговор
    Да се опитвам ли да позная от кои са или Враца,бременно момиче и 18 годишен без книжка сами говорят какви са ?

    Коментиран от #26

  • 4 Бъко

    50 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ся цял":

    Цвете едва ли ще носи, но виж, може да набере железото от паметника.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пъци

    49 0 Отговор
    Ако могат да броят до 12 ,няма проблем,ша земе и "книжка",важно е чалгата да дъни на макс у резачката
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Джъстин

    39 2 Отговор
    Волксваген Голф, мечтата на всеки лилав

    Коментиран от #21

  • 12 Бесен😡😷😡

    29 0 Отговор
    Как все точно тия, които правят зулумите се отървават леко, често почти без физически травми, а потърпевшите от тяхната простотия страдат?Справедливост....
  • 13 Зевзек

    28 2 Отговор
    А пък загиналато му бременната жена вероятно е на 13-14 годишна възраст.

    Как журналистите определихте скоростта, с която е катастрофирал. Ако скоростта беше 150 км/ч, този бетонен стълб трябваше да е прекършен и на парчета. И следващият бетонен стълб също. Виждал съм последици в София от катастрофа с такава скорост и удар в стълб. Двигателя на колата беше излетял на 200 м.. И нямаше останали живи от возещите се в катастрофиралата кола.
  • 14 Иванов

    38 1 Отговор
    Що ни занимавате с ромски мелодрами ?
  • 15 Хм хм

    23 1 Отговор
    Интересно определениие- бременно момиче. Момичетата не са бременни, това е название за девствиност, бременни са само женити.
  • 16 Гаглей

    31 1 Отговор
    150 километра в час да же на магистралата е забранено, да не говорим на село. Жертвата е невинна както в много от случаите. Простотията на малцинствата започна да става и техен проблем.
  • 17 Бах ZZZZZZ

    18 5 Отговор
    Знаем за случая. Ромска работа . Да се случват по често такива неща , ма.ми.ч.ка.та. им
  • 18 Зевзек

    24 0 Отговор
    В следващите 5 години обществото ще се грижи за този атавистичен индивид. Ще го храни, ще го обича, ще му отоплява килията... Ще харчи месечно за този атавизъм 3-4 пъти повече пари отколкото държавата харчи за среден български пенсионер.

    Такива атавизми трябва да биват изпращани на някой див остров откъдето да не могат да избягат и да биват оставяни сами да се грижат за себе си, сами да си намират храна, дрехи, обувки, покрив над главата. Като в Сървайвър ама за 5-10 години.

    Коментиран от #22

  • 19 Пътен възел Търново

    9 0 Отговор
    Днес на Южният пътен възел Търново, се качих нагоре от бирената с колата, включих се пред светофара. Също идвайки отдолу, румънски ТИР реши да мине и да се включи пред мен, на всяка цена. За да избегна да ме избута целия, избягаш чак в другото платно. После се оказа, че ме е закачил и ми спукал задният стоп.
  • 20 Колев

    6 0 Отговор
    Популацията в природата намира начин да се самоконтролира. Природата е Висша сила когато Държава няма за да защитава Народа си от издевателствата на един етнос .
  • 21 КОй

    3 9 Отговор

    До коментар #11 от "Джъстин":

    Тука незнам, какво значение има къв цвят си за да караш определена кола. Аз не съм лилав, ама карам голф 7 2019г(вариант). Трябва ли сега да се чувствам лилав като ми масажира гърба...интересно колко е нова 20 годишния ти кош(предполагам БМВ, което пак влиза в твоя критерии за лилав).Та защо слагате определения без да знаете какво означават и за какво се ползват.

    Коментиран от #24

  • 22 Хансен

    12 0 Отговор

    До коментар #18 от "Зевзек":

    прав си за разходите ,но много ме съмнява ,че ще бъдат спестени . Средства ще има за разпределите на парични потоци -адвокатите и ще си е в къщи. Основното му притеснение е точно тогава. Какво ще реши по-важното от Държавата -Мешерето . Те и затова са толкова нагли и най-безцеремонно ,дори и по ТВ си го казват ,че не признъвът Български съд и закони . Те си имат Башове и тартори които ще решават ,ако е жив до тогава . Не се знае на кой род римляни е било момичето . Ако са бедняци ще се отърве с пари ,пък и кой -знае колко деца имат родителите и на 32-38 години. Няма да се проследи случая ,но се обзалагам ,че ще пазят малко от родата и толкова ,вместо управлението на автомобил без документи или с фалшиви такива от хора с 7-ми клас ,без да могат да си напишат името ,да се Криминализира . Директно като углавно престъпление с общо опасно средство и опит за убийство на себе си или други хора. Друг е въпроса колко са "полезни за обществото " тези индивиди.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Христо Божилов

    8 0 Отговор
    Май ние сами се денацифицираме. Путин няма защо да се хаби
  • 26 Бай ганю

    3 9 Отговор

    До коментар #3 от "Зззз":

    Няма значение каква/и са а и възрастта си е ок. Язък за момичето
  • 27 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Правилно ! При удар един стълб се чупи на три места - по законите на физиката за твърдите тела. Бог да прости младата жена !
    Из цялата страна постоянно се намират млади хора / до 20 годишна възраст/, които без правоспособност / че и с такава/ извършват безумни действия по пътищата.. Сякаш са живели в един друг свят, на една друга планета....Без мисъл, без опит, без страх , без уважение и отговорност към хората около тях - били близки или далечни, непознати.........
    Не знам, дали отговорни и умни,учени хора в тази държава се замислят над това – в какви семейства расте това поколение, какво възпитание има, какви морални норми възприема, какви трудови навици придобива. Като че ли всичко е на автопилот.. Поне моето усещане е такова..............................
    И при прекалено възрастни хора се получават фалове – при тях обикновено причината е друга. Но голямата част от тях осъзнават, че просто НЕ МОГАТ и престават да управляват автомобил. Докато младите просто налитат да пълнят гробищата.... Аман бре, ора !!
  • 28 Димо

    1 0 Отговор
    Тъй като е без книжка и няма какво да му се вземе ,да бъде тестван за алкохол и наркотици и съден за предумишлено убийство на двама души( съвсем съзнателно е решил да кара след като е знаел,че няма книжка и няма право). Между 15 и 20 години зад решетките ще му налеят малко акъл в главата и ще поразсъждава какво е сътворил.