Last news in Fakti

13 Юни, 2022 16:25 3 346 2

Разбиха престъпна група за кражби на катализатори в цялата страна

  • кражба-
  • катализатори

Джамбазите са задържани за 24 часа и са направили пълни самопризнания

Престъпна група, извършвала кражби на катализатори в цялата страна, е неутрализирана в хода на проведено упорито разследване на криминалисти от Районно управление-Сливен, съобщиха от полицията.

В резултат на това, в края на миналата седмица е предприета специализирана операция, при която са задържани трима съучастници в престъпните деяния, извършвали според първоначалните данни кражби на катализатори от леки автомобили в различни градове в цялата страна.

Те са задържани за 24 часа и са направили пълни самопризнания. Работата по разкриване и документиране на цялостната престъпна дейност на групата продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    13 8 Отговор
    Тия са от на Слави електората.
  • 2 Петър

    11 5 Отговор
    Винаги трябва да си свалиш катализатора ти, за да не ти го свали друг, и без това на 90% от автомобилите в България катализатора е с изтекъл срок на годност.