Last news in Fakti

15 Юни, 2022 14:06 2 302 3

Задържаха трима за побой, отвличане и кражба на кола

  • побой-
  • отвличане-
  • кражба

Извършителите са привлечени в качеството им на обвиняеми

Задържаха трима за побой, отвличане и кражба на кола - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на мъж. Разследването започнало на 14 юни, след като постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен жител на Аксаково, че предната вечер, около 19 часа, в жк „Владислав Варненчик“ му е нанесен побой, след което противозаконно е бил лишен от свобода и откаран с автомобила му в землището на с. Каменар.

Там побоят продължил, след което бил изоставен в безпомощно състояние, в началото на града, в който живее. В резултат на ударите мъжът е получил множество охлузвания. Нападателите са използвали и пистолет- неустановен към момента, с който са искали да всеят допълнителен респект, произвеждайки няколко изстрела.

В хода на предприетите незабавни действия криминалистите установили тримата нападатели- варненци на 18 и 21 години, като по-младият е криминално проявен. Извършителите са привлечени в качеството им на обвиняеми за извършено престъпление по чл.142, ал.2 от Наказателния кодекс. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    4 3 Отговор
    Тъй без нищо? Ай стига!

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Любопитен":

    Нищо-нещо, няма значение. Това, което са извършили в ЦЯЛ СВЯТ се води за особено тежко престъпление, което се приравнява на умишлено убийство. За подобно нещо в САЩ, тия битанки щяха да седнат на електрическия стол.
    Те не са му плеснали 2-3 шамара, а са го отвлекли, била са го и са го заплашвали с огнестрелно оръжие. Като при това са управлявали колата му без неговото позволение, което се вява кражба на лично имущество.
    Ако пострадалия е за бой, което аз не изключвам, то тия, двамцата са за кастрация и дълъг срок затвор.
  • 3 Правова Държава

    3 1 Отговор
    Това са честни хора вие такива ги пускате