Last news in Fakti

14 Март, 2023 10:32 1 206 2

Мъж нападна фелдшерка в Харманли

  • нападение-
  • фелдшерка-
  • харманли

В своя защита той казал, че след като закарал за преглед болната си майка, бил избутан от медицинското лице да излезе навън от помещението и на свой ред той също я бутнал

Мъж нападна фелдшерка в Харманли - 1

Бързо производство е заведено в Районното управление в Харманли след сигнал за сблъсък между фелдшерка и посетител в Центъра за спешна медицинска помощ в Харманли, съобщи Областната дирекция на МВР в Хасково.

Според съобщение, получено в 10:10 часа вчера, мъж е ударил 64-годишната фелдшерка, която била на дежурство.

Незабавно към мястото е изпратен полицейски екип, който установил 37-годишния нападател.

В своя защита той казал, че след като закарал за преглед болната си майка, бил избутан от медицинското лице да излезе навън от помещението и на свой ред той също я бутнал.

Работата по образуваното бързо производство продължава, допълват от полицията.

Последното нападение над медицински екип в региона бе в Хасково в началото на април 2022 г. Тогава роднини на прекарал инфаркт мъж влязоха в конфликт с лекарка и медицинска сестра, отзовали се на спешно повикване на ул. "Дунав" в областния център, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гандалф

    5 2 Отговор
    С извинение...ще гледа като я прислушват ли...жената го избутала..тя да не тренира щанги...
  • 2 Карчо

    1 1 Отговор
    Само така за тия мафиоти в бели ризници