Last news in Fakti

31 Март, 2023 13:24 3 155 10

Братът на Емил Боев пред бТВ: Все още не съм видял тялото му

  • емил боев-
  • труп-
  • тяло

Досега от полицията не са дали никаква информация на семейството

Братът на Емил Боев пред бТВ: Все още не съм видял тялото му - 1
Снимка: бТВ

Мартин Боев – братът на Емил Боев, все още не е видял тялото му, каза самият той пред bTV. Той допълни, че не е извикан за разпознаване нито в София, нито в Перник.

Не знае и дали майка му и баща му са викани на такова разпознаване. По думите на Мартин Боев досега от полицията не са дали никаква информация на семейството.

По-рано от Окръжната прокуратура в Перник информираха, че са намерени вещи и особени белези, които дават основание да се предположи, че намереното тяло на мъж във водоем край Перник е на издирвания Емил Боев. От там допълниха, че близките на младежа са видели тялото и също са потвърдили, че е той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е нали

    10 9 Отговор
    близките му , родителите вероятно , са идентифицирали брат му , да почива в мир ?! Всички ли да присъстват ?
  • 2 Механик

    27 5 Отговор
    Преди половин час имаше статия със заглавие "Потвърдено: Откритото тяло край Перник е на Емил Боев, семейството му го е разпознало" и подписана от Мaра-НАТОТО. Сега пък друга статия, пак от същата картечарка, че тялото не е опознато и още нищо не се знае.
    Аз питам друго. Кога ще бъде потърсена отговорност на журналист за фалшива информация?! Защото е очвадно това, че тук се тиражира такава. Няма как и двете статии да са истина, просто.

    Коментиран от #5

  • 3 ма къ ва?!

    8 3 Отговор
    мисирите писаа че е познат от роднини

    Коментиран от #4

  • 4 Мимчят

    6 9 Отговор

    До коментар #3 от "ма къ ва?!":

    А също писаха от един коментар,че братът му може да е имал намеса-интерес от смърта му...щото семейството било заможно...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор
    Бог да го Прости
  • 7 немо

    9 8 Отговор
    Каква информация искат тия още бе? С каква доза се е надрусал вечерта преди да се удави? От месеци обвиняват полицията, като че ли тя е виновна че онзи наркоман и пияница се е напил и надрусал до припадък и се е удавил? Наслушахме се на тяхните теории, че извънземни го отвлекли, че трафиканти на органи го отвлекли и пр. Само и само да не признаят че карат държавата да търси един пропаднал наркоман. Айде закривайте вече случая.
  • 8 Механик

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Монтьора":

    Ми така пише в СиВи-то и. Пише, че е журналист.
    Аз, съдейки по речника който ползва си мисля, че е завършила престижния на Негово Величество Цар Киро , колеж по "Каруцарски речник и целенасоченаумствена изостаналост", съкратено ККРУИ.
  • 9 9689

    0 2 Отговор
    По добре млъкни.Не търси вината другаде,все пак ти е брат.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.