Last news in Fakti

14 Декември, 2013 10:11 1 896 0

Закопчаха наркодилър

  • наркодилър-
  • арестуван-
  • наркотици-
  • амфетамини

Иззети са над 300 грама амфетамин

Разпространител на наркотични вещества е задържан при полицейска операция, проведена от служители на - отдел “Престъпления с висока обществена опасност” в ГД “Национална полиция”.

Полицаи от сектор “Наркотици” задържаха наркодилър, съобщиха от МВР.

45-годишният мъж, с адрес в София, бил спрян с автомобила си на 13 декември в района на Долни Дъбник, където пристигнал същия ден от столицата. При проверката на пътя, той успял да изхвърли от колата кръгъл пакет. В хода на разследването се установило, че в него е опаковано бяло прахообразно вещество, около110 грама. При експертната справка пробата от белия прах реагирала на амфетамин.

В хода на допълнителните процесуални действия, в дома в ж.к. “Мусагеница” в София, където живее мъжът са били открити и иззети около 200 грама амфетамин на бучки, везна, смесителна колба, половин килограм бяло прахообразно вещество с неустановен произход  /смесена субстанция/, 3 SIM карти и 4 мобилни телефона. И.И. е криминално проявен за хулиганство и шофиране в нетрезво състояние

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА