Last news in Fakti

14 Януари, 2014 22:07 2 720 2

Обрат: Единият от взривените във Виена първо е бил застрелян!

  • виена-
  • взрив-
  • застрелян-
  • българска регистрация

Полицията говори за убийство с последвало самоубийство

Обрат: Единият от взривените във Виена първо е бил застрелян! - 1
Снимка: АРА

За невероятен обрат в случая с двамата мъртви мъже, открити в автомобил с българска регистрация, взривен от ръчна граната във виенския квартал „Отакринг“, съобщи днес австрийският вестник „Дер Щандард“.

При аутопсията по тялото на едната жертва – 45-годишен мъж от Горна Австрия, са открити няколко огнестрелни рани. Това изцяло променя досегашната версия за злополука и говори за извършено тежко престъпление, коментира изданието. От полицията не изключват убийство с последвало самоубийство.

45-годишният Златко Н., от босненски произход, превозвач и спедитор от Мондзее в област Фьоклабрук, е седял на пътническата седалка до шофьора на BMW-то, е починал от огнестрелните рани, сочат резултатите от аутопсията.

Германският гражданин Валдемар В., 57-годишен, който е имал бизнес с лубриканти във Виена, е починал на седалката на водача вследствие от взрива на гранатата. По тялото му не са открити никакви огнестрелни рани.
Не е намерено и огнестрелното оръжие, с което е бил убит по-младият мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    Лек автомобил с българска регистрация!В КОЙТО Е ИЗВЪРШЕНО УБИЙСТВО И ПОСЛЕ УМИШЛЕН ПАЛЕЖ!Яж п.тко сирене вика бай миле от РЕБЪРКОВО!...........извинявайте модератори за изнесеното!

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иракли Иракли":