Last news in Fakti

6 Март, 2014 12:43 1 707 0

Хванаха джебчия, измъкнал портфейл с 4500 лева от столичанин

  • джебчия-
  • портфейл-
  • търговски център-
  • обвинение-
  • марка за неотклонение

На 50-годишния крадец е повдигнато обвинение и е пуснат с мярка за неотклонение подписка

Служители на Четвърто РУП задържаха извършител на джебчийска кражба, за което сигнал подал 36-годишният потърпевш. Той обяснил, че докато бил в заведение в столичен търговски център, установил, че  от джоба на якето му липсва портфейл с 4500 лева.

След проведени оперативно-издирвателни действия криминалистите установили извършителя - З.Х. /50г./ от кв. „Бенковски“, последвало и задържането му. Той е криминално проявен,  регистриран за кражби. По случая е образувано досъдебно производство.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура на З.Х.е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.194 от НК и му е взета мярка за неотклонение „подписка”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА