19 Юли, 2015 02:00 1 757 0

Премиерата на новия филм за Агент 007 ще се състои на 26-ти октомври

  • агент 007-
  • премиерата-
  • филм

Премиерата на новия филм за Агент 007 ще се състои на 25-ти октомври в Лондон, съобщи Би Би Си.

Дистрибуторите на филма заявиха, че за пръв път в историята той ще излезе по кината във Великобритания и Ирландия в една и съща нощ. В САЩ продукцията излиза по кината от 6-ти ноември.

Даниел Крейг играе ролята на Джеймс Бонд за четвърти път, като в новата лента му партнират Кристоф Валц, Ралф Файнс и Моника Белучи. Снимките на филма са се състояли в Лондон, Мексико сити, Рим и Мароко.

Последният филм за Агент 007 излезе през 2012 г. „Координати Скайфол“ постави същински рекорд в историята на поредицата, след като регистрира приходи от $ 1.1 млрд. Неговият режисьор Сам Мендес режисира и новата лента за Джеймс Бонд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА