Last news in Fakti

2 Април, 2022 15:41 1 523 4

Елтън Джон добави нови концерти към прощалното си турне

  • елтън джон-
  • концерт-
  • турне

Новодобавените концерти са през юли, септември, октомври и началото на ноември

Елтън Джон добави нови концерти към прощалното си турне - 1
Снимкa: Shutterstock

Елтън Джон добави още 11 дати в северноамериканското си прощално турне с концерти в Ню Джърси, Масачузетс, Калифорния, Аризона и щата Вашингтон.

Последният тур в Северна Америка започва от Филаделфия на 15 юли и завършва с три поредни концерта на стадион Доджър в Лос Анджелис на 17,19 и 20 ноември.

Новодобавените концерти са през юли, септември, октомври и началото на ноември, а билетите ще бъдат пуснати в продажба на 6 април на сайта на певеца, пише dir.bg

През следващата година певецът е планирал две изяви в Окланд, Нова Зеландия на 27 и 28 януари, очакват се дати и за Австралия преди епичното прощално петгодишно световно турне на твореца да приключи на 8 юли догодина в Стокхолм, Швеция.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бах

    8 0 Отговор
    Защо го показвате този п.е.д.е.р.у.н.г.е.л.
  • 3 Механик

    7 0 Отговор
    Прощално турне?!
    Решил да се поразпори тук таме и за последно и да спира ли?
  • 4 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Интересното е , че много мудиканти правят ПРОЩАЛНО турне , събират хиляди хора , като за ПОСЛЕДНО и после ....след година пак правят прощално и УЖ финално турне ! Толкова ли са го закъсали финансово ? Уж са 50-60 години в бизнеса......