Last news in Fakti

18 Септември, 2023 09:17 1 022 0

Rolling Stones снимат документален филм за създаването на новия си албум

  • rolling stones-
  • ролинг стоунс-
  • документален филм-
  • нов албум

Филмът ще покаже как групата работи по 12-те песни, включени в "Hackney Diamonds"

Rolling Stones снимат документален филм за създаването на новия си албум - 1
Снимкa: БГНЕС

Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд работят върху документален филм с продуцентската компания "Фулуел 73" за създаването на новия си албум "Hackney Diamonds", съобщи The Sun, цитиран от БТА.

Филмът ще покаже как групата работи по 12-те песни, включени в "Hackney Diamonds". той ще бъде откровен, ще разкрие атмосферата в студиото, включително и шегите между музикантите. Ще бъдат включени и сцени от премиерата на видеото към "Angry", когато те съобщиха за предстоящия албум.

Ще бъде почетен и Чарли Уотс, тъй като това са първите записи, които групата прави след смъртта му през август 2021 г. Той свири на барабани в две от песните в албума.

На мястото на Чарли Уотс сега е Стив Джордан. Той участва и в европейското турне, с което миналата година "Ролинг стоунс" отбеляза 60-ата си годишнина.

Албумът "Hackney Diamonds" излиза на 20 октомври. Той е първият с нови студийни записи на групата от 18 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА