2 Януари, 2015 10:50 4 248 1

Звездните бебета на 2014

  • 2014-
  • бебе-
  • звезди-
  • знаменитости

Да видим коя знаменитост у нас и зад океана се сдоби с дете през изминалата година

2014 г. се оказа една прекрасна и много щастлива година за много жени у нас. Ще попитате: „Защо?“ и ще ви отговоря: През изминалата година първата си глътка въздух в България поеха десетки хиляди бебета.

Според данни на Националния статистически институт само за първото шестмесечие на 2014 г. 30 671 бебета са проплакали в България. През август пък разбрахме, че страната ни вече е увеличила населението си с около 40 000, а към днешна дата в системата на Здравното министерство са вписани близо 63 000 бебета, което е добра цифра, имайки предвид демографския срив и тенденцията на ниска раждаемост в България.

За съжаление обаче, не можем да обърнем внимание на всяко  едно малко слънчице, но можем да хвърлим обзорен поглед върху „звездните“ бебета на годината както у нас, така и в чужбина.

В България

През изминалите 12 месеца се говореше за много бебоци, които бяха дълго чакани или които се появиха изненадващо. Независимо от очакванията и изненадите обаче, ние сме сигурни, че родителите са изключително горди и щастливи, че се сдобиха с наследници, които да въведат в домовете си.

Певицата Кали, която се гордее с това, че е независима и силна майка, увеличи челядта си с още едно в  първите дни на 2014 г. На 9 януари тя роди третото си детенце, което носи царственото име Александър.

Журналистката Галя Щърбева също де сдоби с наследник, но от женски пол. Малката сладурана носи името Калина и се появи на бял свят на 16 януари.

Сексапилната и уверена Жасмина Тошкова или Жаси, както публиката на предаването „Сделка или не“ я познава, стана майка на момченце на 8 февруари. Мъникът носи името Зеки.

Синоптичката Станислава Цалова роди на 19-ти февруари, след тригодишни опити да забременее. В момента тя се е посветила изцяло на сина си Светослав.

Весела Тотева дари съпруга си Елин Топузаков със син на 5-ти март. Бебчето е кръстено Виктор, тъй като е дълго чакано и от двамата и идва след една неуспешна бременност на дизайнерката.

Няма как да пропуснем да вмъкнем и първият повод за гордост и в редакцията на Факти.бг. А именно първото за тази година редакционно бебе. Малката Рени, дъщеря на колегата ни Теодор Николов  се роди на 30 март.

Рапърът Иван Динев - Устата стана татко за втори път. На 14 април на бял свят се появи втората му дъщеря Лора.

Вили Сечкова дари приятеля си, бизнесмена Александър Сталийски, със син на 1 май. За втората си рожба те избраха името Николай.

Актьорът Мариан Бачев получи нова главна роля. Но този път в живота. Той стана татко на втора дъщеря. Косара се появи на бял свят на 12 май.

Яна и Петко Димитрови станаха родители на Доминик на 18 май. Двамата са толкова щастливи, че вече мечтаят за дъщеричка.

Ромина зарадва съпруга си Дарко като роди сина им точно на 30-тия му юбилей - 20 май. Мъникът Давид се роди в Тайланд, където в момента играе Дарко.

Искра Ангелова стана майка на дъщеричка в началото на юли. Бебето бе кръстено с приказното име Алиса.

Юлияна Дончева успя да направи геройството да стане майка за втори път на 49 г. През юли тя роди момченце, което кръсти на баща му - Станислав.

Журналистката и водеща на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова стана майка за втори път на 1 август. Момиченцето й носи интересното име Кая.

На 28-ми август в редакцията на Факти.бг се роди и второто ни бебе за тази година – малкият Кубрат (чиято горда майка съм аз).

Диляна Попова и Асен Блатечки се превърнаха в най-обсъжданата светска двойка в България, след като стана ясно, че актрисата е бременна от женения актьор. Синът им Борил се появи на бял свят на 21 септември.

Борис Солтарийски и съпругата му Аделина станаха родители на 1 октомври и кръстиха наследничката си Ема.

Лора дари с наследник приятеля си Валентин с наследничка на 13 октомври.

Актьорът Ивайло Захариев и съпругата му Миряна станаха родители на втори син. Момченцето се казва Дамян.

Николай Бареков стана баща за втори път и то отново на син. Момченцето носи името Александър. Майка на детето е бившата репортерка от ТВ7 Мария Календерска.

В Холивуд

След като разказахме за нашите си дребосъци, не можем да не обърнем поглед и към звездните бебета в Холивуд.

2014 г. бе една добра година, изпълнена с очарователни бебета на едни от най-известните звезди зад Океана.  Тази година приветствахме десетки красиви деца, които някой ден могат да станат толкова известни, колкото са и родителите им. Над 100 малки човечета са проплакали за пръв път в ръцете на своите знаменити родители, но ние ще ви представим само по-известните от тях.

2014-та година бе прекрасна за актьорът Оуен Уилсън, който стана баща за втори път. Звездата от "Марли и аз" приветства малкото човече на 30 януари. Той и шведската фитнес треньорка Каролине Линдквистму посрещнаха малчугана, когото кръстиха Фин Линкуист Уилсън. Актьорът има още един син, Робърт Форд Уилсън от бившата си приятелка Джейд Дуел.

Тази година NBA звезда Майкъл Джордан си навлече двойно повече грижи на главата. Съпругата на баскетболиста Ивет Прието Йордания роди близначки, Виктория и Изабел, в Уест Палм Бийч, Флорида, на 9 февруари.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн станаха родители за втори път. Актрисата от "Трансформърс" роди вторият си син, Бодхи Рансъм на 12 февруари.

Бебето Сид Бигс се сдоби с малко стряскаща и смущаваща честитка за своята поява на бял свят от родителите си Джейсън Бигс и Джени Молън. Актьорът от „Американски пай“ и съпругата му заснеха целия процес на раждането - от дома до болницата и го публикува в Instagram. В допълнение към своите видеоклипове, двойката също сподели няколко интимни подробности за новороденото.

През 2014 г. Гуен Стефани стана майка за пъти три. Вокалистката на No Doubt и съпругът й Гавин Росдейл добавиха още едно момче към музикалната си фамилия. Синът им е проплакал в последния ден на февруари (28) в болница в Ню Йорк. Момченцето се казва Аполо Боуи Флин Росдейл.

Тази година сладураната Джеси Джеймс трябваше много бързо да обогати певческия си репертуар с детски приспивни песнички. Певицата и съпругът й Ерик Декер на 18 март се сдобиха с дъщеря, която кръстиха Вивиан Роуз.

Да се надяваме, че забавният Майк Майърс има няколко шеги за това как да бъдеш родител. Звездата от Остин Пауърс и съпругата му Кели, имаха посещение от щъркела на 11 април, когато той им донесе дъщеря им, Съндей Моли. Двамата, които имат и син на име Спайк и заявиха, че "не може да бъдат по-щастливи", че са увеличили семейството си с още един член.

Носителят на наградата "Златен глобус" Идрис Елба тази година получи още една награда. Актьорът се сдоби със син от приятелката му, Найана Гарт на 17 април.

Тази година Брус Уилис увеличи обкръжението си от красиви дами с още една! Звездата от "Умирай трудно" и съпругата му Ема Хеминг-Уилис, приветстваха дъщеря си Евелин Пен на 5 май. Малк0то съкровище се присъедини към по-големите си сестри Мейбъл Рей, и дъщерите Уилис от брака му с Деми Мур, Румър, Талула и Скаут.

Дъщерята на певицата Лил Ким очевидно може да се похвали с царственост и великолепие. Детето, което се роди на 9 юни, бе кръстено Роял Рейн (Кралски дъжд - бел. ред.)

Холивудският режисьор Гай Ричи, който поработи доста тази година, получи своето възнаграждение. Британецът и годеницата му, приветстваха третото си дете в началото на юли. Двойката има други две деца - дъщеря Ривка и син Рафаел. Ричи също има и две деца, Дейвид и Роко, с бившата си съпруга Мадона.

Ето това бебе е музика за ушите ни! Кристина Агилера и годеникът й Мат Рутлер, приветстваха своето второ дете на 16-ти август. Дъщеричката им се присъединява към по-големия си брат Maкс.

На бял свят тази година се появи и една мини Скарлет Йохансон, която определено е наследила прекрасни гени! Актрисата и нейният годеник - френският журналист Ромен Дориак се сдобиха с дъщеря на име Роуз в началото на септември. Щастливото събитие се случи месец преди двамата тайно да се венчаят.

Ева Мендес роди момиченце от актьора Райън Гослин през септември. Момиченцето се казва Есмералда.

Разбира се няма как да пропуснем и звездите от сериала "Шеметни години" Аштън Къчър и Мила Кунис, които станаха родители за първи път тази есен. Кунис роди момиче - Уайат Изабел, на 30 септември.

Британската поп звезда Роби Уилямс бе толкова развълнуван за появата на второто си дете на 27 октомври, че не можа да изчака да го сподели със света. Бившият член на момчешката група Take That сподели много емоции и моменти от 12-часовото раждане в поредица от туитове и видеоклипове, споделени в социалните медии. Съпругата му Айда Фийлд, всъщност се усмихва в някои от тях!

Робърт Дауни-джуниър и съпругата му Сюзън Дауни започнаха своя празничен сезон с ново допълнение към семейството си - момиченце, което кръстиха Аври Роел. Звездата от филма "Железният човек" за първи път обяви, че чака дете, което се роди в началото на октомври. Това е второто дете на двойката и трето за Робърт.

Актрисата от сериала Анатомията на Грей - Сара Дрю също бе посетена от щъркела точно навреме за празниците. Въпреки, че изпревари събитията с почти месец, Дрю роди дъщеря си Хана Мали Роуз на 3 декември.

Трети път за късмет за Аманда Пийт и съпругът й писателят и продуцент, Дейвид Беньоф Фрийдман, защото властната холивудска двойка посрещна третото си дете. момченцето се роди на 6 декември в Лос Анджелис. Аманда и Дейвид кръстиха най-новото допълнение към семейството им Хенри Пийт Фридман.

Стиви Уондър получи още един повод и вдъхновение, за което да пее! 64-годишният музикант приветства деветото си дете. Момиченцето, на име Ния, се роди през декември.

На 9-ти декември 38-годишният световен шампион в тежка категория бокс Владимир Кличко стана татко за пръв път. Той и приятелката му американска актриса Хейдън Панетиер се сдобиха с момиченце.

Кортни Кардашян получи ранен коледен подарък, когато роди сина си, Рейн Астън Дисик, на 14 декември. Това е трето дете на риалити звездата и дългогодишния й партньор, Скот Дисик.

Алиша Кийс и Суиз Бийтз приветстваха второто си дете - син малко след Коледа. Дженезис Али Дийн се роди на 27 декември в 1:52 часа сутринта.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роднинко

    0 1 Отговор
    Хубаво е да се раждат повечко бебенца. Трябва да се обновяват всички сфери на изкуство, наука, политика. Радващо е че през тази година само читави хора са станали бащи и майки. Представете си какво уродче щеше да е ако татко му се казваше Бойко или Цвъко - ужасен ужас