Last news in Fakti

16 Септември, 2011 12:40 1 573 1

Шефът на БДЖ си купи билет за 1500 EUR

  • бдж-
  • deutsche bahn-
  • влак-
  • билет

Първият български клиент на Deutsche Bahn в София беше изпълнителният директор на БДЖ Йордан Недев. Той си купи билет от София до Лисабон. Маршрутът с влак, който ще измине Недев започва от София и минава през Виена, Мюнхен, Париж и Лисабон. Пътуването ще трае три дни и две нощи. Стойността на комбинирания билет в едната посока е 1500 EUR.

Крайната цел на шефът на БДЖ беше малкото португалско градче Ещорил. То се намира на 15 км. от Лисабон. Причината Недев да избере именно него като крайна цел на пътуването си е, че е фен на Формула 1. В периода 1984-1996 г. градът е бил част от спортното събитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Една от вас

    0 0 Отговор
    Майко, какво ли скъпоценно камъченце щях да си изнамеря за 1500 евро?!

    Но е истина, че само един щур фен, може да си даде парите за подобно пътуване! За какво работим, ако не харчим?!

    Дано да се е изкефил, човекът!!!