Last news in Fakti

16 Септември, 2011 19:40 2 226 0

Николай Стоилов - "следващият Джеймс Бонд"

  • николай стоилов-
  • сащ

Критиците в САЩ казват за него, че ще е следващият Джеймс Бонд. Той е българинът Николай Стоилов и вече успя да пробие в Холивуд. Как? Зрителите на bTV ще разберат лично от актьора в "Отпечатъци” в неделя, 18 септември, от 8 часа по bTV. Стоилов от години се снима в продукции в най-големите студия в Меката на американското кино. Завършил е НАТФИЗ за 3 години, после учи в престижни школи във Великобритатия и САЩ. Играе Хамлет на британска театрална сцена. За ролята си във филма "Дъждът на Лана” взима награда за най-добър актьор на фестивала в Ню Йорк. Наред с всичко това е печелил и първото място на САЩ по ски алпийски дисциплини.

В студиото на Мира Баджева в неделя ще гостува още журналистът Никола Кицевски с анализ за втората вълна на световната икономическа криза и изправената пред фалит Гърция.

Печалния край на горещия туристически сезон, който приключи със стотици чужди летовници, пленени с дни на бургаското летище заради финансови неуредици между туроператор и националния ни превозвач, пък ще коментира Румен Драганов от Националния туристически борд.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА