Last news in Fakti

18 Август, 2015 00:45 10 785 4

Роналдо свалял непълнолетна манекенка

  • роналдо-
  • скандал-
  • свалка-
  • манекенка-
  • микълсън

Нов скандал се заформя в световния спорт

Звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо стана главен герой в скандал с непълнолетно момиче, на което предлагал да правят секс. Разкритието направи "Скай спортс". Без да иска, в героиня се превърна 16-годишният американски модел Мередит Микълсън. Според медията CR7 е тормозил виртуално младата госпожица. Публикуван е разговор в мрежата между двамата, на който се виждат само началните съобщения, а "Скай" твърди, че останалото "не е за показ" и вече е изтрито от Микелсън.

Засега отношенията между двамата са само на ниво общуване в интернет и няма данни за среща на четири очи, което вече би довело до сериозни проблеми за Роналдо.

Португалският нападател вече половин година се изявява в ролята на сексуален терминатор, след като се раздели с руската манекенка Ирина Шейк. На "сметката" на Кристиано след разлъката с рускинята вече са няколко мадами, сред които и красавицата Алесия Тадески.

Само преди дни пък стана ясно, че докато бе на турне в Австралия, Роналдо си е правил виртуални свалки с местни манекенки, но е ударил няколко "греди". Колко точни попадения е направил той на нежния фронт още не е ясно.

Самата Ирина Шейк неотдавна повдигна завесата за причината за раздялата с футболиста и тя е неговите изневери. Докато са били заедно, нападателят е бил с редица мацки, сред които агентът на недвижими имоти, работила за него - Мариона Боска, графичният дизайнер Жаклин Бензкри, учителката по танци Фабиола Агилар, моделът Мейлин Агире и други.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Дали той нея, или тя него, е малко под съмнение....
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    Е НАЛИ БЕШЕ ОБРАТЕН
  • 3 Spewn1

    0 0 Отговор
    Тая ако видите к'ви разголени снимки има, ще се хванете за главата.
    На 16 години, ама като некоя 30 годишна к.рветина.
    То и горната снимка леко напомня що за тъпо парче е тая.
  • 4 Даскал Петко

    0 0 Отговор
    Като е малолетна що не си стои вкъщи и да ходи на училище, а подхванала професия "модел"