Last news in Fakti

18 Юли, 2016 05:00 2 029 2

Рецепти за добро настроение от сутринта

  • рецепти-
  • настроение-
  • сутрин

Повечето от нас, след като станат от сън, се чувстват все така уморени, както преди да са си легнали, други са раздразнителни и без настроение.

Все по-малко са хората, които приветстват новият ден с очакване за нищо хубаво. Затова ви предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се чувствате положително настроени и пълни с енергия.

1. Преди да заспите, помислете за нещо хубаво, което ще ви отпусне. Можете да погледате филм с приятели или да си приготвите гореща вана.

2. В началото на седмицата си подредете приоритетите – съставете план кога какво да свършите и в какъв срок. Така напрежението от задачите, които трябва да изпълните, ще се изпари. Вие ще се почувствате концентрирани и готови за работа.

3. Закуската е задължителна – хапвайте всичко, богато на протеини – омлет, овесени ядки, сирене, месо. По този начин през деня ще имате ресурс да изхабите енергията, натрупана чрез протеините.

4. Вместо кафе, пийте чай. Доказано е, че след консумацията на чай, тялото се „събужда“ много по-бързо, колкото след чаша кафе. За предпочитане е зеленият, но ако не обичате зелен чай, може да използвате и билков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайХуй

    0 0 Отговор
    Хубаво настроение ще имам ако сутрин ме изчипка във тая вана онова пиле с нежната кожичка и червени устни... МЕЧТИИИИИ....!
  • 2 Бидона

    0 0 Отговор
    Доброто настроение си сака една хубава св..ка сутринта!