Last news in Fakti

22 Юли, 2016 00:45 1 728 0

Роуз Бертрам даде свобода на езика си

  • роуз бертрам-
  • езика-
  • секси

Предизвикателната Роуз Бертрам, продължава да приковава към себе си мъжкото внимание с еротика и изкушения.

Моделът за пореден път демонстрира това с клипче, което бързо се превърна в хит в социалните мрежи. Видеото е записано в Истанбул, няколко дни преди преврата.

От него става ясно, че хубавицата и гаджето й - футболиста Грегъри Ван дер Вийл, който наскоро премина от Пари Сен Жермен във Фенербахче, са попаднали в задръстване. Докато скучае, Роуз записва кратък клип, в който прави еротични движения с езика си. След това тя се прехвърля на врата на своя партньор, а той се смее. Само за седмица клипчето е гледано над 370 000 пъти в "Инстаграм".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА