27 Януари, 2017 01:32 67 605 25

Ясновидец със злокобна прогноза: Атентат в България през ноември

  • ясновидец-
  • атентат-
  • българия

Божидар Караджов с плашещи предсказания

Ясновидецът Божидар Караджов накара зрителите на Нова телевизия да настръхнат с предсказанията си за тази година. Според неговите видения, в периода ноември 2017 - април 2018 година в България има голяма възможност да бъде извършен атентат. Неговите предсказания засегнаха още политическото бъдеще на България и международната ситуация, съобщи Блиц.

„Радев няма да е кукла на конци. Мандатът му ще е успешен. Той ще затопли отношенията с Русия, но няма да е за сметка на евроатлантическата ни насоченост”, предсказа Караджов. По думите му, новата първа дама ще бъде доста по-активна от предшественичката си.

Ясновидецът изненада всички с твърдението си, че Бойко Борисов няма да е премиер за трети път. Няма да имаме и жена премиер, добави той.

Що се отнася до международната обстановка, според гадателя, НАТО ще изтегли доста свои сили от регионите, където има напрежение. „Това, което е казал Тръмп, ще го изпълни. Трета световна война няма да има. Ще има обаче опит за покушение срещу Тръмп”, добави той.

По думите му, 2017 година ще бъде наситена с атентати. Силни земетресения с доста сериозни поражения ще има в Индонезия и Китай. Везувий няма да изригне. В Германия ще има най-висока степен на атентати. В Русия също ще има земетресение, ще има атентати, най-вероятно насочени срещу влакове.

Триъгълникът САЩ-Русия-Китай ще тръгне към виден икономически подем, предсказва още Караджов.

Природните катаклизми

През 2017 година най-голяма опасност от наводнения ще има в Самоков и Хасково. „Тепърва ни предстои и още един арктически студ. Лятото обаче ще настъпи по-рано. Все повече ще се наблюдава явлението на малкото торнадо”, казва още ясновидецът.

Добрата новина от Турция е, че нови имигрантски вълни няма да има. Добрият тон между нас и Турция ще бъде запазен. Около Украйна няма да има нови сериозни трусове, обстановката ще се успокоява.

Сред другите интересни предсказания на Караджов, отнасящи се до България, е това, че ни очаква по-добър туристически сезон – с 6-7%.

Той също шокира всичките зрители с твърдението си, че през периода от ноември 2017 до април 2018 може да има атентат в България. „Службите ще разполагат с достатъчно информация, за да се предотврати този процес. Сериозни жертви обаче няма да има”, бе категоричен също той.

В родината тази година се очакват и две сериозни влакови катастрофи.

Според Катраджов тази година ще има и самолетни катастрофи, но не и с авиолинии, които засягат България. Най-застрашени, по неговите думи, от европейските авиолинии са френските.

След юли всичко в страната ни ще се поуспокои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    92 12 Отговор
    Това не е ясновидец! Този човек е политолог, специалист по вътрешна сигурност, тероризъм, синоптик и куп други работи. Може би и пълно куку.

    Коментиран от #21

  • 2 Диди

    37 18 Отговор
    Кой знае ,няма да сме изненадани.
  • 3 Васичка Атанасова

    60 18 Отговор
    Роска този лудия не го слушайте
    Познавам го от Варна е
    лъжец и то голям
    хората преди 10 г му слушаха глупостите
    истината е само в БОГ И ИСУС ХРИСТОС

    Коментиран от #5

  • 4 Диди

    25 4 Отговор
    Бог и Исус Христос ?

    Коментиран от #6

  • 5 кроко

    37 17 Отговор

    До коментар #3 от "Васичка Атанасова":

    Не е вярно, ве, не заблуждавай хората. Истината е само във великия вожд Виниту!
  • 6 Гоуст

    16 12 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Бог има три личности или лица (Св.Тройца) и Иисус е едно от тях (хуманоидна форма). Сега дали се припокриват вече и не е вид тавтология може да го обясни някой по-набожен. Нещо като Бог е само един и Иисус е неговият пророк (дано някой религизен не се обиди).
  • 7 123

    25 9 Отговор
    То 2017 година мина преди 3 месеца и 3 дни...минали работи предсказват ли се не разбрах
  • 8 Ку ку

    30 5 Отговор
    Ей...й ..й! Много луди има в нашата мила Родина!
  • 9 Ненка

    26 7 Отговор
    Вече от нивото на 2018 г. се доказва, че този не е ясновидец. ББ от 1 година е премиер за трети път.
  • 10 Ники

    25 5 Отговор
    Всякакви ясновидци, гадатели, шамани и спецове се появиха, за да говорят тъпотий, обаче то реално винаги е 50/50 да се случи нещо. И да вярваме и да не вярваме все тая само създават напрежение тия олигофрени.
  • 11 Читател

    24 6 Отговор
    Колко много хора без работа
  • 12 хаха

    21 5 Отговор
    Този е ясно Не видец. ... :)
  • 13 Мари

    19 4 Отговор
    Що не се покриеш някъде, абе от къде толкова ясновидци в тази наша България? Големи познавачи....не го слушайте този измамник....каквото е писано то ще стане....
  • 14 The TRAPPER

    16 8 Отговор
    Атентат или екзекуция ? Работата ми замирисва на / Чаушеско / . С този озверял и истрадал народ !!!
  • 15 Fkk

    10 1 Отговор
    Палячо,шарлатан!
  • 16 Аероплан

    16 2 Отговор
    "По думите му, новата първа дама ще бъде доста по-активна от предшественичката си."
    Че то предшественичка нямаше. А магът го казва. Ако този е маг, то аз съм самолет.

    Коментиран от #22

  • 17 България е във НАТО и ЕС !!!!!!!!

    6 6 Отговор
    Първата дама не е дама а 100% ов травестит

    Коментиран от #19

  • 18 656

    3 1 Отговор
    Ще.Ще.Ще.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Зимата

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    И как стигна до този извод, да не би да въртиш ефната си долна шикалка с ръка и ако спре на четно пищене, пердън броене, по-точно виене, да е прав, ако спре на нечетно да не е? Добър си, спор няма! Аз не бих подигравал никого, освен лъжци, заемащи общественни постове, защото ни обещават рая, преди избори, а после забравят обещанията си. Гадателят предсказватвърде вероятни неща и е жалко, че присмиваш него и предсказанията. Има и хубави и лоши новини. Учудващо е поведението на много хора, че присмиват такива хора. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но да присмиваш е тъжно! Хубаво е, че няма да има трета световна война, че Сащ, Россия, Китай ще се разберат, за което можем да се радваме и да благодарим на ръководителите им! Така и ти, присмехулника, ще си живуркаш живота, славеи, врабчета, ....дървета. Много грозно звучи, да пеисмиваш този екстрасенс - те общуват с духове и те им казват доста неща. И не са за смях. Човека дава една от възможностите и тя е хубава за повечето неща. Странно е, колко много присмехулници има на такива хора, на гадатели, на мистър Тръмп, на господин Путин, на кого ли не? Нострадамус предсказва, че ще е имало Трета световна, а то би било смърт.... Аз не мога да предсказвам, понякога по настоящи действия познавам бъдещи резултати, но логически. Този човек казва според мен истината. А и ти се радвай и дано познае! Ако стане трета световна и оръжия, отрови, психотроннибунищожат добрит
  • 22 Зимата

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Аероплан":

    Вероятно е маг. Не забравяй, да се помолиш, да няма трета световна и да се запазят добрите, човечни хора българи и други живи, здрави, без чипове и радиации и в чиста среда! Защото ако стане обратното и злото надделее, има друга последица, че лошите трябва да се накажат! Тогава ще наредя на някои същества да унищожат лошите... Това може да разруши и Слънчевата система, защото лошите имат и совалки. Живота е безценен и трябва да се съхрани! По-добрее е да надделее доброто. А този екстрасенс говори някои хубави неща... Дори и да не вярваш, защо го присмиваш???????????
  • 23 дивака

    1 0 Отговор
    чакай и аз да кажа за господина
    някаква нервна криза ще получиш - внимавай със здравето !
  • 24 стати

    0 0 Отговор
    Най лошото което депресира народът е - пускаш една телевизия и радио, и чуваш как синът на най близък на живков громи комунизмът, след него друг водещ в следващото предавне бивш шеф на сем, син на живков деец и приятел, и той громи комунизмът, поканил син на друг живков приближен номенклатурчик, заедно да плюят комунизмът и българия, и колко е велик западът и сащ. Казват, че първият водещ е син на жил-фонд на нрб. Вторият водещ е син на архитектът на софия и паметник строил на живков, а гостът му "дисидент" спречвал се с милиционери, наркоман, рокаджия от татово време, е син шеф на татовите профсъюзи. НО НАЛИ ТАТО, ИСКАШЕ ДЯСНО И АНТИКОМУНИЗЪМ, И ТЕЗИ С ПАРИТЕ ДА РЕШАВАТ, АКЦИОНЕРНАТА ФИРМАДА ОБХВАНЕ ВСИЧКО КАТО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ, И СОЦИАЛИЗМЪТ БИЛ НЕДОНОСЧЕ. . Но всичко това е страшно объркващо и депресиращо за народът.

    Коментиран от #25

  • 25 Ай стига, бе!

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "стати":

    ОБРАЗУВАНИЕ.... От "образувам".
    А ОБРАЗОВАНИЕ е от "образовам се". :)
    .