Last news in Fakti

27 Август, 2017 16:58 2 295 2

Кортни Кардашян с млад любовник

  • кардашян-
  • гадже-
  • бенджима
Кортни Кардашян с млад любовник - 1
Снимка: БТА/АР

Кортни Кардашян бе спипана от папараци с младото си гадже в Лос Анджелис. Облечена в къса черна рокля, тя слезе от джип и влезе под ръка с Юнес Бенджима. 38-годишната риалити звезда има три деца от бившия си приятел Скот Дисик – 7-годишния Мейсън, 5-годишната Пенелопи и двегодишния Рейн. Тяхната връзка обаче не издържа. Миналата година пък тръгнаха слуховете, че най-голямата сестра Кардашян е тръпка на канадския тийн идол Джъстин Бийбър. Дори се заговори, че е бременна от него, но всичко остана в сферата на слуховете.

Единствената истина е, че Кортни не е родила дете на певеца. Сега Кортни прави рязък завой по отношение на любовта и е отдала сърцето си на неизвестен за широката публика мъж. Но както и при Бийбър, неговото предимство е, че е доста по-млад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.