2 Септември, 2017 16:58 1 554 3

Кмет обяви хетеросексуалността за незаконна

  • кмет-
  • хетеросексуалност-
  • закон-
  • тръмп

Кметът на град Ад се подигра с Доналд Тръмп

Кмет обяви хетеросексуалността за незаконна - 1
Снимка: wikipedia

Кметът на града, с може би най-странното име в САЩ, Hell (Ад) - Илайджа Даниел обяви хетеросексуалността за незаконна. Даниел, който е автор на сатирични произведения и на комедийни еротични фантастики, създал закона, за да осмее президента на САЩ Доналд Тръмп. Според прокламацията всеки един хетеросексуален трябвало да плати 84 000 долара на кметството. Естествено, веднага след като хетеросексуалните били обявени извън закона, кметът бил уволнен.

"Моята забрана е същата като тази на Доналд Тръмп за мюсюлманите. Не знам защо се вдигна толкова много шум и бях незабавно уволнен, а за закона на президента не се взеха никакви мерки", заяви Даниел, който се задържал на кметския пост едва три часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 първо в Америка после и по света

    20 2 Отговор
    Този калъф изобщо не се е шегувал, както се опитват да го изкарат, съвсем наистина си е действал ! Опипват почвата да видят до къде може да стигнат в момента и сега не мина, но след година две. кой знае, кой знае ???
    Сега най-лошото е да си бял,, нормален без девиации хетеросексуален мъж, женен с деца и християнин !

    Коментиран от #2

  • 2 доктора

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "първо в Америка после и по света":

    хаха иди да се прегледаш...опипват почвата...хаха

    Коментиран от #3

  • 3 някой

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "доктора":

    бе те че я опипват, опипват я, но и прегледа на колегата е наложителен, може и стационар! :-))